שלום לכולם

Raggio

New member
שלום לכולם

איזו הפתעה נעימה למצוא פורום כזה! יש לי שאלה: איפה הכי כדאי לקנות פאזלים? אני מאלה שמרכיבים פאזל ומפרקים אותו אחרי שעתיים בדיוק, (רק את הראשונים שעשיתי מסגרתי) אני צריכה חנות זולה יחסית לאזלים בין 1500 ל- 2000 חתיכות. אגב, שמעתי שיש מעין בד מיוחד שאפשר לשים עליו את הפאזל ובעת הצורך לקפל אותו מבלי לגרום נזק לפאזל, יש לכם מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה!

jocie1

New member
איפה אפשר לקנות פאזלים

ברוכה הבאה לפורום. כמעט בכל החנויות של משחקים צעצועים וכלי כתיבה ישנם פאזלים. (כפר השעשועים, הפיראט האדום, מאמא יוקרו ועוד) לפי בדיקות שעשיתי המחירים די דומים לאלו שמוכרים פאזלים ומודלים להרכבה. תסתכלי תתחת לוחות ואירועים בחלון עליון של הפורום ישנה רשימה מלאה של חנויות בהצלחה

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

jocie ענתה לך על השאלה כנסי גם ללוחות אצלינו יש חנויות מיוחדות לפאזלים את הכתובות והטלפונים תמצאי בלוחות. בקשר לבד - את צודקת - יש כזה דבר יש לקנות בחנויות אבל לפני שאת קונה תוכלי למצוא אצלינו במאמרים "עשה זאת בעצמך" בהדרכתו ובעידודו של מיכאל "מלך השטיחים" שלנו
את מוזמנת להשתתף כאן בפורום נשמח לשמוח על איזה פאזל את עובדת ברוכה הבאה

ssyוM

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

תמצאי מבחר חנויות פאזלים מפורסמים בלוחות . ממליצה לך להציץ גם במאמרים לגבי שטיח פאזלים .

חנויות זולות יחסית:

חנויות של ספרים ברוסית (למשל באלנבי). חנות "ביג דיל" (נדמה לי שככה קוראים לה) ברמת גן.

Raggio

New member
המון תודה!

היכן אני יכולה למצוא את החנות הזו ברמת גן?

הנה:

ביאליק 29 רמת גן. וזה מופיע בלוחות. שם מופיע גם הטלפון ואפשר לברר שעות פתיחה וכיוצ"ב. ואל תקני לפני שתעברי בחנות ספרים רוסיים באלנבי. אני מחפשת את הכתובת. קניתי שם שני פאזלים מקסימים מאד בזול (וגם באיכות טובה).

העידו

New member
תגובה

תוכל למצוא בגרנד קניון בחיפה בדיזינגוף סנטר בת"א בקניון הנגב בב"ש ובוויצמן 54 בכפ"ס חנויות אשר מתמחות אך ורק בפאזלים (מעל 1500 דוגמאות שונות) חיפה וב"ש -פאזלנד ת"א וכפ"ס-p&m

Raggio

New member
תודה

הייתי היום כבר בשתי חנויות ולא מצאתי משהו מעניין מחר אני אקפוץ לדיזינגוף סנטר, למרות שאמרו לי שדי יקר שם... אני גם חייבת לקנות את המשטח הזה, נראה לי יעיל ואין לי כח להכין אחד בעצמי.....

למעלה