שלום לכולם

• פותח הנושא Rynn
  • פורסם בתאריך

Rynn

New member
שלום לכולם

סיימתי את "סופת החרבות" לפני 5 חודשים בערך, אך לצערי עבר הרבה על הזכרון שלי עקב תקופת בחינות לא סימפטית. אני רוצה לקרוא את "משתה לעורבים" כעת, ואין לי ממש זמן לקרוא שוב את הספרים - יש לכם המלצה לאתר או מקום שמסכם את פרטי העלילה (אבל לא יותר מדיי)? תודה מראש.

האבק

New member
../images/Emo13.gif

Http://www.HDM.co.il/winterfell תהנה וברוך הבא!

Rynn

New member
תודה, אבל הלכתי קצת לאיבוד באתר

אתה יכול לכוון אותי יותר במדוייק לקטע שמסכם את הספרים?

קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כל הקטגוריה העליונה באתר ("שיר של אש ושל קרח") עוסקת בסדרה. במדור "הסדרה" יש תקצירים כלליים מאוד של הספרים, במדור "תוכן העניינים" תמצא את סדר הפרקים בספרים, ובמדור "ביקורות" תמצא ביקורות על הסדרה ללא ספוילרים, שמכילה גם מעין סיכום קצר. אז שוב ברוך הבא, וגלישה מהנה באתר ובפורום

Rynn

New member
אהבתי את התיאוריה על ג'ון

בכל אופן, תודה על האתר, אבל קיוותי לסיכום הרבה יותר אינפורמטיבי - ממש סיכומי הפרקים. אני זוכר שראיתי פעם משהו כזה באנגלית.

האבק

New member
בקרוב בעברית

אבל לצערי אנחנו כרגע לא יכולים לפרסם את זה.

Rynn

New member
אני לא רוצה להשמע ילדותי

אבל למה לא? אם יש בעיה של זכויות יוצרים אתה יכול לשלוח לי במסר.

האבק

New member
../images/Emo32.gif הידעתם?

ידעתם שמרטין עובד בנוסף לריקוד עם דרקונים על אנציקלופדיה מקיפה לששאו"ק הכוללת קונקרודנציה? הספר יכתב בעזרתם של מנהלי אתר "ווסטרוז" ונפתח לזה פורום במיוחד ואתם יכולים להציע מה אתם רוצים שיהיה בספר. נחמד

זה נראה לי טיפשי ומיותר כרגע

הרי הסדרה לא גמורה. מה הטעם להשקיע כל כל בקונקורדנציה ואנציקלופדיה, שלאחר שיצאו עוד ספרים בסדרה יהפכו לבלתי רלוונטיים כי המידע בהם יהיה חלקי? אנציקלופדיה וקונקורדנציה זה דבר מבורך בסדרה מורכבת ומלאה פרטים כמו שא"ק, אבל קודם יש לסיים את הסדרה, ובזה מרטין צריך להשקיע את האנרגיה והזמן.

../images/Emo32.gif הספר החמישי

באופן מאוד לא מפתיע, מרטין כתב בבלוג שלו שהוא לא עומד לסיים את הספר עד סוף השנה. יותר מזה הוא המשיך ואמר שהוא לא עומד לתת יותר תאריכים, מה שבטוח אומר דברים רעים. טוב מה לעשות, אני די בטוח שייקח לו פחות זמן לכתוב את החמישי מאשר את הרביעי, אז אני אופטימי.

למעלה