שלום לכולם

gilad269

New member
שלום לכולם

באתי לכאן כי היום זה יום מיוחד חוגגים אותו רק פעם בשנה כל ת"א צהלה ושמחה כולם מתארגנים כל האוהדים הצהובים מתרגשים כולם לכבוד הארוע המרגש ואם עד עכשיו לא הבנתם כן היום יש לבחורה המקסימה יומולדת זאת שכולם אוהבים מה שלא תעשה אי אפשר לכעוס עליה עכשיו אתם מבינים תעכביש שלפני 7 שבועות אהב תרגליים שלה זה הזמן להתחיל לברך לפני שתתחיל להסמיק ולהתרגש ואם עד פה לא הבנתם לברווזה המדהימה יש יומולדת בואו לעשות את היום הזה מקסים והיום שישי אז החגיגיה כפולה מכבי מכבי מכבי מת עליך

סופה10

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב ליום הולדתך שתזכי לכל אשר ליבך יחפוץ אני מאחלת לך אושר ואושר בריאות והצלחה פרנסה ושיגשוג ושאהבה תעטוף את ליבך!

מר קו23

New member
טוב נו נגיד לך פעם שנייה

מזל טוב לברבי שיהיה לך הרבה הרבה אושר עושר בריאות וכושר.........
ובהמשך לשיחתנו , ונו כבר הרימו אותך?!?!?!

העכביש2

New member
ברבי ../images/Emo9.gif

מזל טוב גם מקורי עכביש ושתהיה לך שנה פצצתית ועם הרבה שמחה בלב וכח לעשות דברים טובים לעצמך ולאחרים
מזל טוב

gilad269

New member
הנה ברכה

יושב לי ומחבר כמה מלים מזל טוב ברבי המון אושר ועושר כל הברכות שהחברים מאחלים<כי יש לך רשימה נכבדת> עד מאה כעשרים שתזכי לשנה הבאה הצלחה בעבודה וגם הצלחה אם יהיו לימודים בריאות כמובן תשמרי על מקור הברווזה שתהיה לך שנה צהובה מתמיד הצלחה בכל התחומים במיוחד בתחום הזוגי בטווח שקיבלת אתמול מתנות<את מוזמנת לפרט> מקווה שבקשת משאלה וכיבית תנרות ומקווה שחגגת עם חבריך בעיר ללא הפסקה

טל205

New member
מזל טוב

עד 120 מתוך בריאות אושר ושמחה... שיתגשמו משאלות ליבך ויתמלאו כל שאיפותייך הרבה הצלחה ושמחה...

Dolphinea

New member
יומולדת שמח ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo28.gif../images/Emo140.gif

מתוקה המון המון מזל טוב ביום המיוחד שלך אהבה, שמחה, עושר, הגשמת חלומות ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטוב אוהבת המון

Barvazoom

New member
תודה רבה מקרב לב לכולכם!!../images/Emo99.gif

מאוד שמחתי לראות את כל הברכות, אתם פשוט אנשים מקסימים! אני אוהבת לכתוב ולקרוא פה כתמיד העליתם חיוך על שפתיי... שיהיה לכם שבוע מעולה, שבוע של כיף והכי חשוב - - שבוע של שמש! ! !

למעלה