שלום לכולם!

miss7

New member
שלום לכולם!

שמי אלינה ונכנסתי לפה כדי לשאול אותכם האם מישהו מכם טס להופעה של שאקירה בברלין?? אני בת 18 ולפני צבא וככל הנראה אני טסה (ממש ממש בא לי לטוס) אפילו אם אני לא סופר מעריצה של שאקירה אבל אני עדיין חושבת שהיא מדהימה ויהיה לי אחלה חוויה לפני צבא. כמו שהבנתי צוות אונטוור מארגן קבוצה ואני פשוט מנסה לברר אם יש עוד אנשים כמוני שטסים לבד (כי הורים שלי לא יטוסו איתי על בטוח) כדי שלא יהיה מצב שבסופו של דבר אשאר לבד :) תודה וסוף שבוע מהנה!!!!

pringles1

New member
גמני כנראה אטוס ב"ה

יש לי רק לסדר את עניין הדרכון (מחר אני מקווה) כי הוא פג תוקף חח... אחרי שאני אסדר אותו אז אני אדבר איתם אבל אם אני טסה זה עם אמא שלי היא בחיים לא תיתן לי לטוס לבד... וגם לי זה יהיה טיול לפני הצבא... את לא מפחדת לטוס לבד?

miss7

New member
תאמת לא

כאילו נכון זה מוזר קצת לטוס לבד. אבל מה יש לפחד?:) חוץ מזה אני בטוחה אם תהיה קבוצה מאורגנת אז נכיר פה ושם אנשים. פשוט ממש בא לי לטוס לחו"ל לפני צבא וכל החברים שלי או שכבר התגייסו או עובדים או פשוט אין להם כוח על זה.. וזה ממש מבאס! וכמו שהבנתי מקב' מאורגנת יש/ יהיו גם אנשים שטסים לבד ובגלל זה נכנסתי לפה כדי לברר כי אם בסופו של דבר אני לא אדע על אנשים שטסים ברור שאני לא אטוס כדי לא להיות לבד

12ShakirA12

New member
כ"כ הייתי רוצה../images/Emo201.gif

לא חושבת שיש מצב

למעלה