שלום לכולם!

מאי12345

New member
שלום לכולם!

לא ביקרתי בפורום זה שנים, בהנחה שפורום זה הוא גלגול מתקדם של "בוחרים להרגיש טוב". רציתי לשתף אתכם - אני לא מרגישה היום טוב, אנרגיות ירודות וחוסר חשק לכלום. ושלא כמו בד"כ, אני לא יודעת להצביע על סיבות מוגדרות. אולי בגלל שנורא קר בדירה החדשה ששכרתי (אני ירושלמית) וכשאני בבית לא מתחשק לי לעשות כלום מלבד להיכנס למיטה, וגם יצאתי עם בחור חדש שהעדיף להישאר ידידים רק כי הגבתי במבוכה רבה בפגישה הראשונה (למרות משיכה פיסית מצידו וניגוד רצונות שזה העלה בו), וגם שנת לימודים נפתחה. המערכת לא מסודרת ואין לי כח ללימודים. בקיצור, החורף לא מביא איתו אנרגיות של חיוניות וחדווה. מאי

קצת

חדש מהכל יש לך וזה קצת עושה חוסר ביטחון, עדין לא יודעים לשחות בברכה של דברים חדשים. הכנסי תחת השמיכה, עצמי עיניים ותדמיני שמישהו מחבק אתך חזק, חזק ומחר תקומי עם חיוך ענק ליום לימודים חדש ופתוחה לאנשים חדשים. תרגישי טוב, הכל יהיה טוב.

Darek engel

New member
נכון

אין הרבה אופציות אני מסכים עם ירח . אני מרגיש ההפך ממך בחורף אני פורח חבל על הזמן . אל תכניסי את עצמך למקום הזה של דיכאון תבחרי להרגיש טוב לפרוח תגידי את זה לעצמך בסופו של דבר את תקבלי את זה . בהצלחה ושיהיה לכולנו ערב מלא אהבה .

Ofra m

New member
אני אומרת תעשי לעצמך טוב

קר לך - תכיני לעצמך כוס תה ענק עם נענע או עם קינמון קחי ספר טוב תתכסי בשמיכה תראי סרט טוב....דברי בטל' כל מה שעושה לך כיף ותהני מכל רגע שיש לך עכשיו ואל תחשבי על מה שאין לך.....

ע ו פ ר ה

New member
מקווה שהיום את מרגישה טוב יותר

קראתי הבוקר את מה שכתבת. אז קודם שיהיה בהצלחה עם כל ההתחלות שלקראתן את צועדת עכשיו. יש תרגיל עם כדור של אור. זה תרגיל דמיוני וניתן לעשות אותו בכל מקום ובכל מצב. כשאת מרגישה עצובה או לא מרוצה דמייני שיש לך כדור של אור בין הידיים. את ממש יכולה לשים את הידיים כאילו הן אוחזות בכדור. דמייני שאת נמצאת בתוך הכדור ושהכדור שולח לך אור ואנרגיה ואהבה ושלווה ושמחה והרשימה ארוכה. את יכולה לבחור דבר אחד מהרשימה או כמה דברים. שבי כך כמה דקות. ההרגשה שלך תשתפר. ואגב, אתמול בבוקר גם אני הייתי במצב רוח קודר, רק שלא היה לי ברור מה גרם לו. עשיתי את תרגיל האור הנ"ל והכנסתי פנימה את ההרגשה הרעה שלי. זה עבד. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

מאי12345

New member
יוווו...אתם כ"כ חמודים

אז היה לי אכן מצב רוח קודר אתמול, והבוקר כמעט ההפך. ביקור אתמול אצל ידיד עזר והסתובבתי עם העצות שלכם בראש. אגב, הדירה אמנם קפואה, אבל בסלון יש חלון פנורמי ענק שמשקיף על נוף נרחב...וקשה לי לוותר על זה..(עבור דירה חמה יותר). אצטרך להחליט:) תודהההה..מקווה שאוכל גם אני לעוץ לכם או לחלוק מנסיוני ומחוויותיי...

למעלה