שלום לכולם..

unita2

New member
שלום לכולם..

אני קוראת בפורום מדי פעם, אבל הפעם הרגשתי צורך גם לכתוב פה ולבקש את עזרתכם... אני חיילת שמשרתת בבסיס פתוח. כל יום אני בבית כבר מ5 וחצי - 6. ניתקתי קשר עם הרבה חברים מהתיכון, ואלה שאני עדיין בקשר איתם נמשרתים בבסיס סגור. באמצע השבוע אני מרגישה די בודדה ומשועממת ואני מחפשת איזה מסגרת, תחביב, משהו מעניין שאני אוכל לעשות נגיד 2-3 בשבוע, כדי להעביר את הזמן בכיף וכדי להכיר אנשים חדשים בגיל שלי. הבעיה, חוגים כרגע לא אפשרי בגלל כסף. פעם הייתי רוקדת בערבי הרקדות ומשלמת 30 ש"ח להרקדה מבחינת כסף זה היה לי טוב כשמתי שהייתי באה הייתי משלמת ומתי שלא -לא, וזה לא יקר. אבל מריקודים נמאס לי. אם מישהו מכיר דברים אחרים בסגנון, או מקומות אחרים שאני יכולה להתנדב בהם, אבל שלא יהיה עבודה קשה מדי, כי אני עובדת 10 שעות ביום וזה מספיק לי באמת... ניסיתי משמר אזרחי, אבל לא עושים שם כלום חוץ מלנסוע באוטו. במד"א לא יפתחו קורסים בחצי שנה הקרובה. אנשים אומרים לי שיש הרבה מה לעשות אבל אני לא מוצאת מקומות ספציפיים... אולי אתם יודעים על מקומות? בכ"א הכיוונים שמעניינים אותי הם רפואה, ספורט, מלאכה, הדרכה, משחק, חיות... אפשר גם לנסות דברים אחרים... בתודה מראש...

אהלן יוניטה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ספרי לנו מאיפה את בארץ, כך שנוכל לסייע לך במידת האפשר.
שבוע טוב לכולנו

Darek engel

New member
שבוע טוב.

אולי תנסי קודם לעשות קצת סדר בדברים . תנסי להסתכל בצורה חיובית על האופציות שעומדות לפניך . בכל מקום חדש לוקח זמן עד שמכירים אנשים חדשים . חוץ מזה את יכולה לזום בעצמך קשרים חדשים לא צריך לפחד . בחיים צריך אומץ לפעמים אפילו בלי לחשוב על התוצאה . אם תנסי את זה יקרו לך המון דברים מעניינים בחיים . אני שולח לך הרבה הצלחה ואת המשפט הבא החיים הם משחק מעניין ופשוט צריך לשמוח על האפשרות לשחק את המשחק הזה . עוד פעם המון הצלחה ושיהיה לכולנו יום מלא אהבה .

Oיון

New member
ניסית באגודה למען החייל?

יש שם כל מיני פעליות במרכזים שלהם, והרבה פעמים אפשר לפגוש שם חברה בגיל שלך, חוץ מזה, ציינת שאת אוהבת חיות.. אולי תפני להתנדבות באזור שלך בעמותה למען חיות? (תנו לחיות לחיות וכדומה..), בהצלחה!

יוזמה ברוכה

אכן התנדבות היא דרך טובה ויפה. בכל ישוב ישנם קשישים, ישנם ילדים שמחפשים הכוונה של אח/אחות בוגרת או עזרה בשיעורים. פני למועצה/עיריה, מרכזים לקשישים, בתי תמחוי.. חפשי ברשת תחת התנדבות, . חפשי בשכונה שלך איזה זקן או זקנה עריריים, בקרי אותם בערבים, שבי תקשיבי תשוחחי באמת לא חסר. בהצלחה

למעלה