שלום לכולם.. :)

dreamie

New member
שלום לכולם.. :)

שמי צחי, אנימטור בתלת מימד. הוספתי פה פרוייקט שעבדתי עליו כחודש. אולי נסיים אותו מתישהו :) אתם גם מוזמנים לבדוק את הגלריה שלי בלינק המצורף. צחי.

voguemaster

New member
צחי יא שרץ!!

כמה זמן לקח לך למצוא את המקום הזה!! אלי

draw4fun

New member
אני יגיד רק מילה אחת

פצצצצצצצצצצצהההההה ועכשיו לשאלות: איך יצרת את השיער האם הישתמש בפלאגין בישבילו אם איזה שיטת מידול אתה עובד וכמה ימים זה לקח לך?!?!?! :) ואם יש לך אי סי קיו אז בקשה תירשום את המספר:)

רון קרן

New member
בהחלט מדהים..

אבל, אני חייב לציין בלי קשר לעבודה המקצועית זה נראה כאילו היא גבר- עור, שפתיים, קרחת בשער.. היא פשוט מכוערת. לטעמי.

kobi le

New member
ראיתי את התמונה הזאת

לפני ארבע חודש בפורום של MAX, אתה בטוח שעבדת עליה חודש??

dreamie

New member
תגובות לשאלות.. :)

היייייי.
עבר קצת זמן מאז שפרסמתי פה ונהיו כמה תגובות אז ננסה להגיב לכולם.. אלי!!! מה אתה עושה פה? מה אני עושה פה? שאלת כמה זמן לקח לי למצוא את המקום הזה.. נו טוף. אתה יודע שאני וגלישות לא כ"כ מסתדרים ביחד.. לא שזה קשה אבל זה לא מעניין. .:) מה נשמע חוצמזה?? draw4fun, בשביל השיער השתמשתי ב-Shag Hair. עובד מצויין וגם באנימציה התזוזה לא רעה. בדר"כ אני אוהב להשתמש בשיטת מידול של meshsmooth. הפעם השתמשתי ב- Surface Tools וגם ב-Meshsmooth על המש המוגמר ב-Surface Tools. המידול לקח לי משהו כמו עבודת נמלים של 3 שבועות. הטקסטור לקח 3-4 ימים. רון קרן, כן היא מכוערת. מה לעשות.. :) אבל אם כבר עבדתי על דמות כ"כ הרבה זמן אז אני חייב שהיא תהיה מכוערת כדי שחברה שלי לא תקנא. ;) kobi le, כן פרסמתי את התמונה שלה בפורום של מקס לפני כ-3 חודשים. (לא 4). רציתי לקבל כמה פידבקים ולא כ"כ עזר שם.. אז כן אם פרסמתי את זה לפני 3 חודשים זה אומר שלא עבדתי עליה כחודש? :) פשוט לא היה לי זמן חופשי מאז כדי לעבוד על מה שבא לי... אז נכון לעכשיו הסטטוס שלה הוא: הפנים מוגמרות, הבעות פנים גם כן (כמעט) ונשאר רק לעשות גוף ולהכין אותו לאנימציה. eldarin, אני עובד עם מקס כמו כולם.
אהמ. זהו נראה לי.. הצעות וכאלה יתקבלו בברכה. שיהיה לכולם פורים שמח.. (אפילו שכבר היה.) צחי.

Mr Boggy Man

New member
תגיד...סתם שאלה שיעזור למתחילים

כמוני. כשאתה בונה פרצוף איך אתה עושה אותו? למשל משתמש בMesh בשביל לעשות את השפה את האף הכל. או בונה כל חלק בנפרד ומחבר אותם???

voguemaster

New member
צחי

הפורום הזה גורם לי לרצות לחזור ולעבוד על המקס... ממש לא לעניין לאור זה שאין לי בכלל זמן פנוי (כן מה לעשות, תוכניתן ראשי..). אני חייב להחליף PLEASURE בביזנס hehe תהיה בקשר תותח. כבר אמרתי לך שהיא דומה למישהי לא ?
אלי

למעלה