שלום לכולם

מיכל ט

New member
שלום לכולם

הייתי ביום חמישי בהרצאה על ריטלין שהייתה בשערי צדק. הגעתי אחרי שקראתי על ההרצאה פה בפורום. היה מאוד מענין. המרצה לא ניסהלשכנעמשהו לגבי התרופה הוא פשוט הסתמך על מחקרים שנערכו בארץ ובעולם. לפי מה שהוא אומר מחקרים מראים שהטיפול בריטלין הוכיח את עצמו כטיפול הכי אפקטיבי, יותר מטיפול רגשי חינוכי או דידקטי וכמובן שמומלץ לשלב טיפול תרופתי עם טיפולים נוספים. סה"כ אני יותר שלמה עכשיו עם ההחלטה שלי לטפל תרופתית אני לא זוכרת מי כתב פה על ההרצאה אבל תודה רבה. חוץ מזה אתמול תקף אותי יאושון כי שוב אני מוצפת בעבודה משרדית ואני צריכה לכתוב דו"ח ענק וכל פעם שאני רוצה לכתוב אני נזכרת כמה עבודה יש לי ואני דוחה את זה כי זה נראה לי גדול עלי. ואז חשבתי למה אני בכלל עושה את זה לעצמי ושבא לי לעזוב הכל! טוב אח"כ זה עבר ואני מרגישה בסדר עכשיו אבל הבעיה עדין ישנה. מקוה שיהיה בסדר לילה טוב מיכל

דליה .ד

New member
מיכל שלום!

כמה שאני מבינה אותך. זה נורא קשה "לאסוף" את עצמך למשימה שנראת ארוכה מאוד ומתישה. וככל שאנחנו דוחים את זה אז זה בכלל הופך ךהיות עוד יותר מאיים. אני מציעה ש"תפרקי" את המשימה הגדולה לקטעים כשאת מקציבה זמן לכלקטע בעבודה. כך תוכלי לעבוד ביעילות ולהיות מאורגנת ועוד לפנות זמן לדברים אחרים. בנוסף את תתקדמי ואז האיום לא יהיה גדול - הוא יתמזער. בהצלחה! מדליה! נ.ב. אני ומיכל 123 המלצנו על ההרצאה. היה מעולה נכון?

מיכל ט

New member
היי דליה

ההרצאה הייתה אחלה. במהלך ההרצאה חשבתי אם משהו עשה פעם מחקר על מבוגרים שלוקחים ריטלין. אולי הוא לא הזכיר את זה בהרצאה כי זו מחלקה לנוירולוגיה של הילד. סתם שאלה שאולי משהו יודע. אני חושבת ללמוד שנה הבאה תואר שני. במהלך התואר הראשון לא הייתי מאובחנת באפן רשמי אז לא קבלתי שום הקלות. איזה הקלות אני יכולה לקבל? יש מלגות שמיועדות לסטודנטים עם ADD? שבת שלום מיכל

לגבי הקלות בלימודים אקדמים

היי מיכל היקרה, כל מוסד נותן הקלות שונות לפי החלטת הדיקאן, גשי לדיקאן הפקולטה שלך עם האבחון, הוא יוכל ליידע אותך על ההקלות הניתנות במוסד בו את לומדת בפקולטה הספציפית שבחרת. לגבי מילגות - אני מאמינה שרכזת הסטודנטים תוכל לעזור, אני לא מודעת למלגות ספציפיות לאנשים עם הפרעות קשב וריכוז אבל אנייודעת שיש מלגות שונות אחרות שאולי כדאי לך לנצל (במידה ואת עומדת בקריטריונים, כמובן) אפרת

למעלה