שלום לכולם !

שלום לכולם !

בעקבות תהיות בשינויים קלים בכתב היד שלי בחודשיים האחרונים, פניתי אליכם לראות מה זה אומר. כאשר אני כותבת, אני מחברת את האות -א- לאות שלפניה, כמעט בלי יוצא מן הכלל. מה זה אומר ? עוד אוסיף, שהעיגול של ה-א' שלי הוא יותר שפיצי מאשר עגול. זה דבר מאוד חדש אצלי, אז מאוד עניין אותי לדעת מה יש לכם להגיד על זה. עוד דבר, לגבי האות -ע-. בדרך כלל ה-ע' שלי בעלת קו ישר בחלק התחתון שאמור להיות עגול, וכמעט תמיד היא יוצאת לי בצורה של טיפה או בצורה של הספרה 6, כאילו ששני הצ'ופצ'יקים או אחד מהם לא מספיק ארוכים. מה זה אומר ?

איזה קטע, אני כותב את האות ס'

כזו גדולה וסגורה ושמתי לב שבמקרה שלפני האות ס' ישנה האות נ' אני ממש נכנס עם הסיום של האות נ' לתוך האמצע של האות ס' בעוד שבמקרים אחרים האות נ' שלי די צרה. יודעי דבר אמרו לי שזה מסמל שני צרכים הפוכים: צורך אחד להמשיך ולהישאר בארון ולא להיחשף ( כאילו מוגן בתוך האות ס' ) והצורך השני ( הפריצה לאות ) זה לפרוץ את מסגרת הארון ולהשתחרר סוף סוף. מעניין אם יש פירושים מעניינים כאלה גם לסימנים שאתה מתאר. אתה במקרה נזקק לקביים ? שמעתי שהחלפת הקשת של האות ע' בקו ישר מוצאים אצל אנשים שנעו בגמישות ( החלק העגול באות ) ובעקבות תאונה הכול אחת הרגליים, ובעקבותיה גם האות ע' איבדו את הגמישות.

היי

קודם כל אני בת.. ולקח לי כמה שניות להבין שזו לא הודעה צינית....
אממ, לא, לא הייתי בתאונה מסוג כל שהוא ואין לי בעיות ברגליים או צורך בקביים.

למעלה