שלום לכולם...

שייקה 17

New member
שלום לכולם...

אני שי בן 17 וחצי, ומחר יש לי תיאוריה (בואו נגיד הרביעית כבר). אני מתכונן ויודע אבל בכל השלוש שנכשלתי היו לי 5 טעויות, ו-4 זה עובר. אין לכם מושג איזה נואש אני כבר חחח מחר אני הולך לעשות את הרביעית שלי, בתקווה לעבור אותה, אני מת כבר להתחיל שיעורים. תראו יש בתיאוריה שאלות לפעמים מה זה לא מובנות, יש לכם אולי איזה טיפ לתת לי לעזור להבין את השאלה טוב יותר או משהו כזה? אני אשמח מאוד, ותודה רבה מראש....

Nicolush

New member
תביא דוגמא אני אנסה לעזור מזכיר לי

ידיד שלי הראשונה 6 וחמש אחריו 5 טעויות וב7 עבר אבל כל תאוריה שהיה נכשל היה בוכה שהוא הולך להתאבד

תהלה1

New member
המממ

לא ככה הייתי מעודדת אותו.. כמובן שאין שום צורך להתאבד בגלל כישלון בתיאוריה. ובסוף גם הוא עבר. שייקה - ראיתי שיש פה במאמרים טיפים טובים לתיאוריה, תקרא אותם. כמובן שהפיתרון הכי טוב הוא לקרוא את כל החומר ולענות על כל השאלות. יש בשאלות גם כמה דברים מטעים, זה נכון, מה שצריך זה להיכנס לראש שלהם, לחשוב איך הם מנסים להטעות אותך, ולפעמים פשוט לשנן את המצבים שהיה לך קושי איתם. בעצם אולי כבר עשית את התיאוריה... אז בהצלחה בכל אופן.

שייקה 17

New member
נכשלתי בתיאוריה הרביעית!!

אבל זה לא אומר שאני נכנס לדיכאון, אני אמשיך ומשיך עד שאני אעבור את המבחן המזורגג הזה! בכל מקרה היה לי היום מבחן קל של 23 תמרורים, אין מצב שלא עברתי! שלחתי את הטופס לערעור, והתשובה תגיע אלי היום חמישי הקרוב, אולי יש עוד תקווה.. חחחחח

nog16

New member
אתה יכול להתחיל לקחת שיעורים גם

אם עוד לא עברת תיאוריה, ולעשות תיאוריה במהלך השיעורים.. אתה לא חייב לחכות עד שתעבור תיאוריה בשביל להתחיל תשיעורים.

mr lavi

New member
../images/Emo45.gif מומלץ מאוד לדעתי..

לקחת כמה שיעורים 5-6, ואז לגשת לטסט. כשאתה לומד לתאוריה במהלך החלק המעשי יותר קל לזכור דברים כמו שילוט, מצבי תנועה, צמתים וכו'..

שייקה 17

New member
אבל המורה אמר לי...

המורה שלי אמר לי: שכדי שאני אעבור תיאוריה קודם , אח"כ להריץ שיעורים מהר ואז טסט... הוא אמר לי שזה עדיף מאשר להתחיל שיעורים, ואח"כ אני יתקע אם אני לא יעבור עוד תיאוריה.. אוףף בא לי למות כבר דווקא היית לי תיאוריה מה זה קלה היום איך לא עברתי אלוהים!!!!??? לא נורא יום חמישי ייתנו לי תשובה סופית, אחרי הערעור... נקווה שישנו לי..

למעלה