שלום לכולם

שלום לכולם

מישהו יודע אם יש איפשהו באזור של העיר (חובבי ציון, אזור העיריה וכו') חנות לכלי מוזיקה, גיטרות וכאלו..?! (נקרע לי מיתר בגיטרה..
) תודה

Octavarium

New member
בבר כוכבא

בין אורלוב לשטמפפר (לא זוכר מספר) יש חנות בשם MUSIC GATE

NYMets Man

New member
היא כולה רוצה מיתרים

אפשר לחשוב שהיא קונה ציוד הגברה להופעה של מדונה

מיכמיך3

New member
מה זה משנה איזה חנות?

זה כולה מיתר, הדבר הכי פשוט שיש בגיטרה שעולה הכי מעט כסף. לדעתי אין הרבה מה להשקיע במחשבה לאיזה חנות כדאי ללכת, היא לא מתכוונת לקנות גיטרה חשמלית, כולה מיתר שעולה גג 10 ש"ח. מה אתם עושים סיפור? שתלך לחנות בר כוכבא, למה שתלך עד "כלי זמר" ??

צביקוש23

New member
ממלית על "כליזמר"

חנות הראשית שלהם נמצאת ברחוב גיסין ממש אחרי צומת הרב מלכה- גיסין לכיוון כללי קרית אריה.

bft02

New member
ללכת עד לשם?

בשביל לראות את הפרצוף המכוער שלהם ורק בשביל מיתר? :|

Octavarium

New member
ממליץ על כלי זמר?

מעולם לא הסתדר לי באותו משפט בלי איזה "לא" לפניו חרא יחס... אני מתבאס רק לראות את השלט שלהם אפילו בשביל מיתר לא הייתי הולך לשם

NYMets Man

New member
תשאלי את ההנהלה של כלי זמר

רק אל תתפלאי אם הם יתעלמו ממך, כמו שהם נוהגים בד"כ

מיכל שב

New member
אני לא מצליחה להבין

אתם מגיעים לחנות ולא מתייחסים אליכם? זה בכל הרשת או רק בחנות בפ"ת?

NYMets Man

New member
תשמעי

נתחיל עם זה שהסניף בפ"ת (או כל סניף שהוא לא מרכזי) זה סתם חרטא... זה יותר פרסום לסניף המרכזתי מאשר פרסום והכי הרבה שתוכלי לקנות שם זה מיתר או מקלות... בואי נגיד שאם מישהו ירצה לקנות גיטרה כמו שצריך, כדאי מאוד שיטריח את עצמו ויסע לסניף המרכזי בסניף בפ"ת אני לא מצפה מהם לכלום כי מי שעובר שם כמוכר כנראה הוא לא הבנאדם הכי חכם בעולם הזה וסביר שיהיה ממורמר אבל בסניף המרכזי של כלי זמר המצב הוא בושה! בעוד שבחלילית ביפו ובמרום ברמת גן אנשים נכנסים ומרגישים כמו מלכים, מנגנים, יושבים שותים קפה עם האנשי מכירות (כמו בחנות למוצרי חשמל) בכלי זמר לא נותנים לך לגעת בכלום אלא אם כן את ממש מראה להם רצון לקנות וגם אז במקרה הטוב הנציגים ישמיעו לך את עצמם מנגנים על זה

Octavarium

New member
בפתח תקווה אין מה לעשות

אבל בת"א זה פשוט גרוע במרום אני בא, לוקח גיטרה, הולך למגבר ומנגן בכלי זמר באתי לבדוק גיטרה, חיכיתי שעה עד שמישהו התפנה אלי ביקשתי ממנו לנגן על גיטרה מסויימת הוא הוריד ונתן לי לנגן עם אוזניות (קשה להתרשם מצליל שהוא מגיע מהאוזניות ולא ממגבר כמו שצריך) אחר כך ראיתי איזה גיטרה אז התחלתי לנגן עליה, בא אלי בריצה איזה איש מכירות כאילו מינימום אני בא לחתוך את החוט האדום ולפוצץ את המקום ודרש ממני לעזוב את הגיטרה חבל שהם קנו בלעדיות על מוצרים וחברות כל כך גדולות

Octavarium

New member
אהה כן..

לא לדבר על זה שבמרום אני אפילו לא בא לבדוק גיטרה אלא סתם לנגן, לפעמים אפילו אני מביא את שלי בכלי זבל אם אני אגיד להם שאני לא מתכוון לקנות כרגע הם יתנו לי כאפה ויעיפו אותי משם ואם בסופו של דבר כבר קיבלתי לנגן, גם זה לאיזה 5 10 דקות ככה במרום אפשר לשבת שם יום שלם בלי שיגידו לי כלום

למעלה