שלום לכולם ! אני הילה, בת 16 חניכת שבט נצח !!! נתניה מרכז.. והחלטתי להצטרף :)
L LiLiNkA New member 23/10/06 #1 שלום לכולם ! אני הילה, בת 16 חניכת שבט נצח !!! נתניה מרכז.. והחלטתי להצטרף
א איתמר זלק New member 23/10/06 #2 ברוכה הבאה! נתניה מרכז פשש כבוד! סניף ענק ו"נמוך" יש לכם... ברוכה הבאה מקווה שתהני מכירה את צאושו, יובל, נועם, שירה, עוד אחת מדריכת הרא"ה ששכחתי איך קוראים לה -כולם מאחי'ה
ברוכה הבאה! נתניה מרכז פשש כבוד! סניף ענק ו"נמוך" יש לכם... ברוכה הבאה מקווה שתהני מכירה את צאושו, יובל, נועם, שירה, עוד אחת מדריכת הרא"ה ששכחתי איך קוראים לה -כולם מאחי'ה
I isilme New member 23/10/06 #7 ../images/Emo205.gif ../images/Emo6.gif |יפני| לך תדע... ד"א הדר, הרא"ה מב"ש.
L LiLiNkA New member 23/10/06 #9 לא לא יפני בלונדיני עיניים כחולות, לשאלתך. וצאושו זה השם משפחה שלו .. כבר שכחתי את השם הפרטי..
ש שומו New member 23/10/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif שמר, נצחשליטע , חשמונאים, סניף רמ"מ. את יודעת שהסניף שלך היה פה לשבת אירוח לפני... מלא זמן
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif שמר, נצחשליטע , חשמונאים, סניף רמ"מ. את יודעת שהסניף שלך היה פה לשבת אירוח לפני... מלא זמן
ו ורודת שורש New member 23/10/06 #8 ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה
ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה
א אלנתן מנתניה New member 24/10/06 #10 היי! גם מנמ"ר! היי! אלנתן, גם מנתניה מרכז! איתמר - למה אתה לא שואל אותי אם אני מכיר אותם??? ואתה מתכוון לשני או לאביב?
היי! גם מנמ"ר! היי! אלנתן, גם מנתניה מרכז! איתמר - למה אתה לא שואל אותי אם אני מכיר אותם??? ואתה מתכוון לשני או לאביב?
ד דוקטור קלינית New member 24/10/06 #13 שלומות! נתניה מרכז משתלטים על העולם נעימאוד, אני יעל, שבט אלעד (לעד ) וגמאני הייתי פעם חניכה בסניף נמ"ר. היו זמנים אני מרגישה כה זקנה! בכלמקרה ברוכה הבאה,אתם עוד שניה נכנסים להדרכה, לא? אז תחשבי על סניף דורה :]
שלומות! נתניה מרכז משתלטים על העולם נעימאוד, אני יעל, שבט אלעד (לעד ) וגמאני הייתי פעם חניכה בסניף נמ"ר. היו זמנים אני מרגישה כה זקנה! בכלמקרה ברוכה הבאה,אתם עוד שניה נכנסים להדרכה, לא? אז תחשבי על סניף דורה :]
L LiLiNkA New member 25/10/06 #16 ../images/Emo13.gif כל אחיה בסניף דורה.. וחוץ מזה אצלנו כולם חושבים על ותיקים ומרכז אבל נראה מה יהיה .. שבוע הבא תסי"ם !!!
../images/Emo13.gif כל אחיה בסניף דורה.. וחוץ מזה אצלנו כולם חושבים על ותיקים ומרכז אבל נראה מה יהיה .. שבוע הבא תסי"ם !!!