שלום לכולם

TMCCHAN

New member
שלום לכולם

אני מתעסק באומנויות לחימה מס שנים. בעוד שנה אולי יותר ברצוני לטוס לסין בשאיפה ללמוד קונג פו במנזר שאולין. אני מתעניין מאוד בכל מה שקשור בבודהאיזם ,באומנויות לחימה ובחוכמת חיים בכלל. אם משהו מכם מעוניין לעזור לי בחומר בנושא ,מקורות ,אנשים או קישורים השמח לקבל את עזרתכם. בנוסף אם משהו מתעניין בנושאים אלו וברצונו לצור קשר איתי אתם יכולים השמח לענות (בגדר ידיעתי) על כל שאלה. בודהא: "אם לא נעזור האחד לשני, מי יעזור לנו?" בתודה וכבוד רב סער שמעון

היי סער../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה אל הפורום שלנו ושלך! אז אולי תוכל לספר לנו קצת אילו אומנויות לחימה אתה לומד? למה אתה רוצה לנסוע לסין? מה אתה יודע על הנזירים משאולין?ראית את המופע שלהם, את התוכניות שלהם בטלויזיה? שלך באהבה, עידודו

TMCCHAN

New member
היי גם לך עידו../images/Emo13.gif

אני למדתי שבע שנים קונג פו בסגנון צא´ן צוא´ן, בנוסף נגעתי קצת בטאי צ´י צ´ואן. שמעתי קראתי וראיתי חומר רב על גלימת הברזל של שאולין. בנוסף אני מתעניין הבודהאיזם. אני רוצה להגיע למצב בריאותי והנפשי המקסימלי (הטוב ביותר). בודהא: "עם גוף בריא גם מס עלים משמשים כמיטה טובה, עם נפש בריאה גם שורשי העצים טעימים כשוקולד." תודה על ההתיחסות המהירה סער

למעלה