שלום לכולם

ניקולי

New member
שלום לכולם

חזרתי עכשיו מוקדם אה?? טוב זה בגלל הילדים היינו אצל דודה שלי עם הילדים והתחפשנו יהודה התחפש לתינוק עם מוצץ ואני לשוטרת..הילדים התחפשו להרי פוטר ולזורו.. היו שם הרבה תחפושות.. דודה שלי התחפשה בליבי דוד שלי לאיש הפח עוד בת דודה לרקדנית בטן אחרת לסינדרלה..עוד אחת לאינדיאנית, דוד אחר למוקיון דודה אחרת לליצנית, בת דודתי הקטנה למלכת ה...ה... לא יודעת איזו...ועוד רבות התחפושות שהיו..אקיצר רקדנו אכלנו שתינו וצחקנו הרבה.. אני רוצה לאמר לכם שאין כמו משפחה ויש לי בלי עין הרע משפחה..שיודעת לצחוק ולעשות שמח.. הכל בסבבה.. מה אצלכם מה אתם עשיתם?? יש כאן מישהו בכלל???

jess ועוד

New member
הי ניקולי

גם אני חזרתי עכשיו ממסיבת תחפושות והרי אני מחופשת אוהבת ג´סיקה

@@

New member
ג´ס שיחקת אותה

איזה תחפושת, מי איפר אותך??????? את נראית משגע. אוהבת ריקי

mariana

New member
יוווו איזה פ33ה

אני ממש אהבתי את האיפור יצאה לך ממש יפה. שחטיין. איפה יצאתם אתמול?

jess ועוד

New member
תודה מרין

מזל שלי לאני מאפרת מקצועית אז ככה יכולתי להשקיע בעצמי המסיבה היתה בהאנגר 11 בנמל תל אביב מטעם העבודה של ניר

ניקולי

New member
ג´ססססס....../images/Emo23.gif

תשמעייייייייייי את גדולה!! ממש יפה.. את יודעת אני למדתי בניית ציפורניים וכמו שהבנתי את למדת איפור מה דעתך לפתוח מכון קוסמטיקה?? ונשלב את זה ביחד??
.. יש לציין שאת ממש מתוקה יקרתי..בטח הביבי שלך גאה בך אה?? אוהבת אותך ניקול*

@@

New member
ניקולי, מקסימה שלי ../images/Emo151.gif

אני שמחה שנהנת אתמול, ואת צודקת אין כמו המשפחה. גם אצלנו ערכנו אתמול סעודת פורים והיה ממש כיף. פורים
שמח
ריקי

ניקולי

New member
היי ריקי../images/Emo24.gif

נשמה....מה שלומך?? אני מה זה שמחה שנהנת ותגידי התחפשת?? או שהלכת לשם ריקי ריקי???? ונשמה את יכולה להתקשר מידי פעם.. מה לא התגעגעת אליי??
.. שולחת אלייך את קרני ה-
שלי... ניקול*

למעלה