שלום לכולם!

avivgr

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ומעניין שאתה היחיד שהגיב בקשר לזה... אביב

בהצלחה, תן לבוחן את הפאלם עם

ה-Ababall (איך אתה חושב שהוצאתי רשיון
)

itzik93

New member
כן, תן לו איזה M100 או V

הוא ממש "יאהב" אותך על זה
איציק

avivgr

New member
יפה יפה אדם

עוקב אחרי, אהה?
איציק, מבין בפאלמים? אביב

R-o-i

New member
כנראה שאני היחיד שרגיש בנושא הזה

עברתי 4 על אופנוע עד 500 ו2 על סירת מנוע

Alfa156 GTA

New member
לא זה לא,

supercars האתר בטוח לא שלך. קצת סקפטי בנושא. אם יורשה לי.

avivgr

New member
נסגור לכם את הוויכוח...

נכון מאוד...את התמונה של הספויילר הנמוך באמת לקחתי מהאתר של וייפר (שאליו הגעתי דרך איזה קישור בפורום או משהו כזה) ואת התמונה של המעלפת לקחתי מהאתר שנקרא rsportcars. זה הכל... אביב

itzik93

New member
חוות דעת אישית בנושא ספויילר מקורי

הספויילר המקורי (לא זה שקיים ב WRX ישנה/חדשה !!) ששווק עם האימפרזות הרגילות בארץ הוא לדעתי מן הסולידיים והמתאימים ביותר לרכב זה (כנ"ל גם הספויילר החדש של האימפרזה NEW AGE). הספויילר נותן נופח יפה לישבן הרכב והפגיעה בביצועים (על איזה ביצועים אתם מדברים ? נראה לכם שזה באמת פוגע ב"ביצועים" ?) היא כמו כוסות רוח למת. הספויילר המקורי הרבה פחות גניב, הוא נמוך יותר ומשתלב היטב בישבן הרכב - ללא ספק מקורי בהחלט ומותאם היטב. בנוסף ליתרון היופי, לספויילר לדים אדומים המשמשים כמעין אור בלימה אמצעי ומיפים את הרכב. אם לא הייתי גר באיזור מסוכן, הייתי בכיף שם אחד כזה על האימפרזה שלי ומזמין מחו"ל פנסי ערפל מקוריים לאימפרזה/לגאסי (כזה שמכסה את כל הפתח ולא פלסטיק שחור עם פנס ערפל עגול בתוכו). איציק - שלקח היום את האימפרזה שלו לפינוק ב"מכון יואל" (כיוון פרונט).

itzik93

New member
זה קרוב לבלומפילד?(מטרים מהמשטרה?)

הוא עובד עם רכבים צבאיים ? אם כן, אני כמעט בטוח שהייתי אצלו (סמוך אליו יש מתקין סלקום/מערכות ?) איציק

למעלה