שלום לכולם

שלום לכולם

עד כה הייתי צופה בפורום, וכעת אני רוצה להכנס ולדבר ולהיעזר בכם.. אנו חיים בחו"ל ויש לנו ילדה מקסימה בת 4 אשר נמצאה על הספקטרום (כך קוראים לזה פה) הגילוי היה לפני כשנה, וההתמודדות אינה קלה כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם (וכך לכל אחד מאיתנו) קראתי שלשום את מכתבה המרגש של laura ashley וממש בכיתי איתה והחלטתי לשאוב את הכוח ולא לפחד ולהצטרף..אז מקווה לקבל תגובות ובמיוחד לדעת שיש עוד רבים כמונו ולשאוב כוח האחד מהשני.

dinr

New member
ברוכה הבאה למרות שהלוואי ולא היית

כאן. כאן תמצאי קצת שקט ואנשים שרוצים לעזור. וכאן תרגישי לא לבד, ותוכלי להתמלא בכוחות חדשים מאנשים שמבינים מה את עוברת.

טל 0 0 0

New member
אם את כבר במילא שייכת ל"מועדון"

אז יופי שהצטרפת אלינו. יש פה תמיד אוזן קשבת, והרבה " אחוות אחים", שאין לנו בין המכרים מההווה והעבר. זה נכון שבסופו של דבר אנחנו מתמודדים לבד, ומי שהולך לישון עם זה בלילה וקם עם זה בבוקר זה הילד, אחיו ואנחנו, אבל לי הרבה פעמים פשוט עושה טוב לדעת שאני לא לבד ושכל החבר'ה הנהדרים פה מתמודדים עם דברים דומים. שאני בחברה טובה. חיבוק גדול לכם והרבה כוחות. טל

תודה

על ההתיחסות וכן, קשה אבל לדעת שיש עוד משפחות שחוות את הלא נודע מעודדת מאוד, לילה טוב לכולכם..

גאמי

New member
הי לך אמא של ש1../images/Emo24.gif

את לא לבד, שמחה שבחרת להעזר ולהצטרף בטוחה שתמצאי כאן אוזן קשבת וים של מידע ובעיקר תחושת שותפות גורל שכל כך חשובה מה גם שבשלבים הראשונים ובשנים הראשונות מבינים כל דבר שכתבת ובעיקר מזדהים. ברוכה הבאה!

שוב, תודה

ובעיקר על ההתיחסות הכנה, למרות שאנו חיים בחו"ל זה מאוד מקשר לדעת שגם בארץ יש אנשים ומשפחות שעוברות את מסכת היסורים שאנו עוברים ביום יום, ישר כוח לכולכם..

laura ashley

New member
ברוכה הבאה ✿

אני שמחה שהחלטת להצטרף, גם אני בחו"ל אגב,
את עוד תראי שאפשר לשאוב הרבה כוחות מהפורום הזה, המון מידע ותמיכה וגם חברים מדהימים

לlaura ashley

ברצוני להודות לך על התיחסותך למכתבי אפשר לומר שאת הסיבה להצטרפותי כ"כ התרגשתי ממכתבך שממש בכיתי מול המסך ביום שיש האחרון, לא יכולתי להרגע הדברים שאמרת כ"כ קרובים אלי שזה ממש מצמרר.. תודה על התמיכה והעיקר תהיי חזקה, וכולי תקווה שבעלך יבין יום אחד (למרות שהוא כנראה יודע אך הקבלה היא הקשה מכל..) תודה שוב, לך ולכל העונים והמגיבים.

למעלה