שלום לכולם

עוד אחד4

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת - עד כמה התנאים נוראיים בטירונות ובכלל בצבא? זה באמת כל-כך נורא כמו שמציגים את זה? ועוד דבר - עד כמה יש לך פרטיות בצבא? (אני מתכוון לקרבי) אני רוצה שרק שאנשים שיודעים שיענו - לא לכתוב אם אתה לא יודע!

romi5011

New member
היי

כמובן שבצבא צריך להתפשר ואין פרטיות כמו בבית. והתנאים לא פשוטים. השירותים לרוב מטונפים ואתה עוד צריך לנקות את הגועל במסדרים... אבל בשירות עצמו יש תנאים טובים יותר

Shaycus

New member
השאלה שלך מופשטת מדי בכדי לענות

עליה.. יש מספיק דברים "נוראיים" בטירונות קרבית, כמו שיש דברים "נוראיים" בטירונות של ג'ובניקים.. אם תפרט יותר בצורה ספציפית ממה בדיוק אתה נרתע אולי אני אוכל לעזור לך יותר.. בקשר לפרטיות, יש ארוניות שאתה יכול לנעול אם אתה מפחד מגניבת ציוד..אתה לא תישן בחדר לבד אם אתה לרגע חושב ככה..וכן, במקלחת אין לך יותר מדי פרטיות אלא אם כן יש לך בעיה אישית שאתה יכול ללכת למפקדים ולבקש להתקלח בשעות מסויימות בלי שאחרים יתקלחו איתך

yael264

New member
המ.

לגבי התנאים בטירונות ובצבא, זה תלוי בבסיס אליו תגיע. יש מקומות איכותיים יותר ופחות. באופן כללי - אל תצפה להילטון מלכת שבא. לגבי פרטיות.. אין הרבה. בערך הזמן היחיד בטירונות בו תהיה לבד יהיה בזמן שמירות לילה ואז תהיה עייף מדי מכדי להעריך את זה.

תנאים בצבא

התנאים בצבא הם עובדה, שכל אחד לוקח אותה אחרת. הכל תלוי בך - מה זה בשבילך תנאים טובים? למה אתה רגיל? יכולת הסתגלות לתנאים חדשים? יכולת לעזוב את הפינוק של הבית? הכל תלוי באיך אתה רואה את זה. אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי איך דברים מתנהלים אני אשמח לענות

למעלה