שלום לכולם!!!

ahron 100

New member
שלום לכולם!!!

אני חולה על הסדרה הכי טובה בעולם "המומינים" ויש לי כמה דברים לא ברורים בסדרה בעבר שודר הסרט "כוכב שביט בעמק המומינים" ואני זוכר שבסרט ההוא הייתה ההכרות בים סנורקה למומין ובין סנופקין לכל החבר'ה, האם הסרט הזה הוא מעיין פתיחה לסדרה שבאה לאחר מכן? ועוד משהו הפרקים המשודרים בימים אלה בחינוכית הם הפרקים הקלאסיים לעומת זאת היו פרקים שבהם הדיבובים היו שונים וכן איכות הצפייה הייתה די ישנה האם מדובר בעונות שונות? מה קדם למה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר

B o N u s

New member
ממ

נכון כוכב שביט הוא מאיין פתיחה לסדרה.. העונה שמשודרת כיום בערוץ 23 היא העונה הראשונה לעונה השנייה אין זכויות שידור. באתר שלי תוכל להסתדר טוב מאד. לקבלת האתר פנה אליי במסר.

ahron 100

New member
משום מה יש בעיה בשליחת המסר...

הייתי מעוניין באתר שלך בנוגע למומינים ועוד שאלה... העונה המשודרת כעת בערוץ 23 מאיזו שנה היא? והסרט "כוכב שביט בעמק המומינים" באיזה שנה הוא יוצר? באיזו שנה יוצרה העונה השנייה ואילו חידושים או דמויות התווספו לעונה הזאת?

B o N u s

New member
הסדרה שכיום משודרת

בערוץ 23 היא משנת 1990, לגבי הסרט אין לי שמץ. העונה השנייה נוצרה בשנת 2000 ואין ממש דמויות חדשות. רק חידוש מרכזי אחד ~ מכונת זמן

Toft

New member
שוב אני חוזר...

לא נוצרו פרקים בשנת 2000, אלא הגיעו ארצה בשנת 2000!! העונה השנייה הופקה בין 1991 ל- 1992. הסרט הופק לאחר סיום העונה השנייה, ב- 1992 גם הוא. ואחריו לא היו עוד הפקות בפועל. ושלא יעבדו עליכם

ahron 100

New member
אז משהו לא כל כך ברור

איך יכול להיות שהסרט "כוכב השביט" הופק לאחר שידורי העונה השנייה הרי בסרט מציגים לנו את הדמויות ויש לנו את ההכרות בין סנופקין והחבר'ה ובין סנורקה למומין אז איך ייתכן שזה נעשה לאחר מכן?

porky169

New member
אפשר לומר שזה../images/Emo134.gif

מן פרק אחד ארוך של "איך הכל התחיל"

Witchcrafts

New member
זה לא כ"כ מוזר,

יש המון סרטים ותוכניות שהחלק הראשון שלהם מובא לאחר מכן, כדי להשלים פערים וחורים או סתם כך. אני מניחה שאפשר לשלוח מייל לאחראים ולברר את הסיבה האמיתית, אם זה כ"כ קריטי. Oם

למעלה