שלום לכולם.

DINDINA1

New member
שלום לכולם.

שלום לכולם. קוראים לי דינה ואני בת 14 [קטנה] מהצפון. אני רשומה בסוכנות HH MODELS ו...זיהו. [מישהו עוד נמצא שם?]
[תתפלאו או לא אבל אני חסרת בוק. לא עשיתי לבר מצווה כי טסתי וגם אין לי מהסוכנות.]

topagency2

New member
תמונה רגילה יש לך?

נשמח גם לקבל פרטים גובה גיל משקל צבע עיינים וצבע שיער ואילו עבודות או אודישנים כבר קיבלת מהסוכנות? מקווים שתהני בפורום שלנו.

DINDINA1

New member
בטח שיש אבל אני לא יוצאת טוב.

הגובה שלי זה 1.70 משקל 49 [כן,אני יודעת שאני רזה אבל אצלי זה בגנים אני לא מקיאה אוכל חס וחלילה] צבע עיניים ירוק-חום [ויש האומרים שיש גם קצת צהוב],שיער שטני. קיבלתי מהסוכנות אודישנים למזגן אמקור לאיזו חברת מחשבים ועוד שאני לא זוכרת. והייתה פעם שחברת "לוריאל" השיקה צבע חדש למספרות,צבע שיער ללא אמוניה עם רכיבים טבעים משהו כזה. ובאקדמיה שלהם,בנתניה הם עשו אירוע השקה שבמהלכו הם העלו דוגמניות [גם כן דוגמניות כולם היו עובדות לוריאל כולן כמעט היו מזכירות,אני ואמא שלי שרשומה איתי בסוכנות היינו היחידות ששלחו אותנו מסוכנות] לבמה ושם ביצעו מול כל האנשים שבאו לאירוע כל מיני תספורות,וצביעות שכמובן הדגש היה על הצבע לשיער. אמא שלי הופיע שם אבל אני לא הספקתי כי הם עשו שני אירועים אחד בבוקר ואחד בערב ולא הייתי יכולה להשאר לערב. זה היה די פיספוס בשבילי. ויש לי שאלה, אני לא חתמתי בסוכנות על חוזה. כלומר נפגשתי איתם,מילאתי טפסים של נתונים,ונתתי להם תמונות רגילות שלי,וכמובן שגם לא עשיתי בוק. אני מתארת לעצמי שבגלל שהם שלחו אותי לאודישנים אני לא יכולה לשלוח תמונות לסוכנות אחרת,נכון?

iatin

New member
אם לא חתמת על כלום

ולא דובר על חוזה כלשהו בע"פ, אין להם בלעדיות עלייך. את יכולה לפנות לכל סוכנות אחרת.

DINDINA1

New member
האמת...

בהתחלה קצת פחדתי ששוב נפלתי קורבן לאיזו סוכנות לא מוכרת שלא יצאו משם כוכבים כמו בר רפאלי,אבל אחרי שראיתי שדווקא הם כן מוכרים למשל באתר טופאייג'נסי שהם עובדים איתם בשיתוף,ובעוד כמה אתרים אז נרגעתי קצת.

ברררר

New member
את יכולה ועוד איך!! לא חתמת על כלום

אין לך שום מחוייבות אליהם

DINDINA1

New member
הגיע הזמן לחשוף את עצמי....

http://img161.imageshack.us/img161/2712/image2xo9.jpg התמונה הראשונה זה הפרופיל השמאלי שלי. ולדעתי זאת התמונה הכי טובה. ע"פ שהאף שלי ענק. ויש לי בעיה עם האף שלי. http://img61.imageshack.us/img61/4679/img0003hx6.jpg בתמונה השניה אני אחרי פן,השיער שלי לא חלק. וכן,עוד הפעם האף שלי מככב באמצע ומסתיר את כל הפרצוף. [הזכרתי לכם שיש לי בעיה ענקית עם האף שלי?] http://img61.imageshack.us/img61/3742/img2185ur9.jpg תמונה שצולמה כשהייתי בהשקת צבעי השיער החדשים ללא אמוניה של "לוריאל". תמונת גוף בלבד,וגם איך שהשיער הטבעי שלי נראה,הפרצוף צונזר כי יצאתי באמת מכוערת.[והפעם לא בגלל האף] להיות בבקשה עדינים אם התגובות,אני יודעת שאני לא מלכת היופי.

DINDINA1

New member
עכשיו אני יותר גבוהה מכשהייתי

בתמונה האחרונה. וגם עליתי בכמה ק"ג [אבל בכל זאת נשארתי רזה]

DINDINA1

New member
אה,באמת? לא הבחנתי בהבדל ../images/Emo9.gif

תודה רבה על השיפוץ.

DINDINA1

New member
עכשיו שמתי לב אחרי שהשוותי

בין התמונות. אגב הנקודות זה לא פצעים אלה נקודות חן [ש"התברכתי" בהם יותר מדי]
אגב,נקודות חן כאלה לא צריכות להוות בעיה,נכון? [מצטערת עם אני מציפה את הפורום,בגלל ההודעה הקודמת וההודעה הזאת שבטח הייתי צריכה לשלב בינהן]

topagency2

New member
עד שתלמדי לשרשר

אני יעשה את זה בשבילך
והנקודות חן ממש לא בעיה מהממת.

DINDINA1

New member
הבנתי עכשיו את עניין השירשור,

והתכוונתי גם לשתי ההודעות שלי לפנטומימה, האחת שבה כתבתי שלא שמתי לב לשיפוץ,והשניה אחרי ששמתי לב. חשבתי שזה מיותר לכתוב שתיים,אחת אחרי השניה. הייתי פשוט יכולה לשלב בינהן מההתחלה.

מה שאהבתי מאוד היו המשקפיים. בעניין

נקודות החן יש בית הילל ויש בית שמאי. המחמירים יכולים תמיד להשתמש בפוטושופ.

למעלה