שלום לכולם

bscom

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת מה טווח הגילאים בפורום אנא תרשמו את גילכם ותתי התחלתם לשמוע pink floyd אני בן 30 והתחלתי לשמוע pink floyd שהייתי בצבא לפני 10 שנים חבר שלי הביא פעם אחת את הדיסק DSOTM התחלתי לשמוע ופשוט התאהבתי , היום אני שומע המון pink floyd בעיקר באוטו אבל מדי פעם אני עושה הפסקות של בערך חודש ככה כעבור חודש אני חוזר לשמוע וזה מרגיש כאילו אלו הפעמים הראשונת (בכוונה אני אומר פעמים ראשונות ולא פעם ראשונה כי בפעם הראשונה אני לא חושב שמישהו הבין מה הם רוצים ). אז מומלץ מאוד למכורים .

שלום, שמי ציף ואני בת 173

שמעתי את הפלויד לראשונה כשהייתי ילדה, לפני הרבה שנים. היום אני שומעת את הפלויד לעיתים קרובות, כאשר כל פעם אני מתמקדת באלבום או בתקופה אחרים.

bscom

New member
שלום לך ציץ

חשבתי שאנשים יתנו תגובות אם גילאים לא הגיוניים אבל מימך ציפיתי ליותר ,

ציף, לא ציץ ../images/Emo13.gif

ואני לא מגלה את גילי, למרות שניתן להעריך אותו די בקירוב, לא?

bscom

New member
OK ציף למרות

שזה נראה לי די ילדותי , אז את בקרוב 12 - 13 לפי ההתנהגות .

wommer

New member
אויש נו

מה יש לך... אם יש פה מישהו, כולל ציף שלא רוצה לחשוף את זהותו - זכותו. מי אתה שיגיד משהו על כך??

RoieL

New member
נו, זה ברור

173 -> 13, 17, 73 או 71.

...

אני בן 16, ואת פינק פלויד הכרתי מה-live 8, הכרתי כבר אז מוזיקה מהתקופה, אבל לעולם לא האזנתי לפינק פלויד עד ל-live 8. כשהם ביצעו את Breathe ואת Comfortably Numb , עברה בגופי מן הרגשת צמרמורת, אך לא טיפוסית, מן הרגשה כזאת שלא ניתן להסביר - ולא הרבה דברים מצליחים לגרום לי לצמרמורת בכזאת קלות, מאז הבנתי שאני והפלוידים זאת תחילתה של ידידות מופלאה. הגעתי לפורום הזה (אז הייתי בכלל פעיל בפורום הביטלס), קיבלתי עוד קצת מידע והתחלתי להאזין לאלבומים שלהם. בהתחלה האזנתי לצד האפל של הירח, אחר כך עברתי לחומה (שלקח לי הרבה מאד זמן לעקל את המפלצת הזאת), ולמעשה עד היום שמעתי כמעט את כל האלבומים. לכל אלבום האזנתי פרק זמן מסויים, ובקרוב אני אאזין גם לאלבומים נוספים של הפלוידים. וזהו - זה הרומן שלי ושל הפלוידים, על קצה המזלג. (וואו, זה נשמע ממש גרוע) מצפה לקרוא גם על אחרים...

Pete Best

New member
אניי! =)

בן 14 וחצי.. קצת יותר
אממ האמת התחלתי עם הפלויד לפני שנה, בlive 8 כמו אלעד השני.. ותמיד שמעתי פה ושם את הדארק סייד כי יש לנו על המחשב מהדיסק של אחי הגדול.. אז פעם כשהוא לא היה בבית הייתי מאזין בסתר לדארק. חחחחח והאמת בהתחלה לא הבנתי מה רוג'ר רוצה מהחיים שלי אבל לאט לאט התחלתי לאהב ואותם. וכמובן שאת השיר שאני הכי אוהב wywh תמיד הכרתי ואהבתי מאוד מאוד.. ואז הגיע לlive 8 ואני התרגשתי כששמעתי את wish you. ולקח לי המון זמן, וקצת לפני ההופעה של רוג'ר בארץ (שלא הייתי בה משום מה) קניתי סוף סוף דארק סיד משלי. במהלך החודשים שעברו מאז קניתי את the wall,wish you, animals, the piper' meddle ויש עוד משו של הפילהרמונית של לונדון בשירים של הפלויד. ויש לי גם את barrett ו madcap ופה ושם שירים של רוג'ר, ומחר אני אקנה את on an island

RoieL

New member
משהו כזה

האמת היא שאני נרגש מהדיסק החדש של הביטלס [תעיפו מבט בפורום 298] וראיתי פיט בסט אז..

Pete Best

New member
אההה עכשיו הכל ברור! ../images/Emo13.gif

חחחחחחחח כהה הדיסק החדש אכן נשמע מעיין ואני מת כבר לשמוע..

loomer4

New member
יאללה

אני התחלתי לשמוע את פינק פלויד כשהתחלתי לנגן גיטרה (לפני שנתיים ומשהו לא כמו שאר הליצנים כאן P:) לאחר שהמורה שלי המליץ לי עליהם, הוא ניגן לי שני סולואים שלהם בשיעור הראשון, את הסולו של טיים והסולו של אקוס (Ecohes) אז החלטתי לקנוצ דיסק שלהם, ותוך חודשיים היו לי כבר עשרה דיסקים שלהם, היום אני כבר בקטע של ג'אז ופחות בקטע של פינק פלויד, אבל עדיין אין עליהם.

למעלה