שלום לכולם

kgarnett

New member
שלום לכולם

אני בדכאון כבר יומיים כשאתמול גיליתי שאני מתגייס לשריון - 26.11.06 אני עם פרופיל 97 ( יוצא צוות אוויר ) וכל מה שרציתי זה להיות בחי"ר - ושמו אותי בשריון. רציתי לשאול אם יש אפשרות לראות קצין מיון לפני הגיוס? או אם יש לכם הצעה מה לעשות בנידון תודה מראש

kgarnett

New member
מצטער לא ניסחתי נכון

רציתי להגיד שאין לי קב"א של איזה דביל והצבא לפחות שם אותי בצוות אוויר עד שחתמתי ויתור בגיבוש טייס.

ashkeloni

New member
אתה אמור לקבל גיבוש צנחנים

ועוד אופציות לגיבוש לוטר/עוקץ אם חתמתי ויתור בגיבוש טייס.

אתה יכול לנסות להגיע לפלס"ר.

אם אתה ממש ממש בקטע של חי"ר, לא נראה לי שיהיה לך קשה לעבור ת'גיבוש. לדעתי פלס"ר 7/401 יותר נחמד מחטיבות החי"ר הסדירות ה"רגילות". יחידה קטנה, מתעסקים לפעמים(בערבון מוגבל) בדברים שהחי"רניקים ה"רגילים" לא כ"כ עוסקים בהם, ו... בעיקר יחידה קטנה.

kgarnett

New member
האם יש אפשרות לארות קצין מיון

לפני הגיוס? ואם לא אז עם מי אפשר לדבר? תודה מראש

אחי אתה בכיין

אני מתגייס גם לשיריון אח שלו ואתה יכול להגיע לפלסר אם אתה ממש רוצה להיות חי"ר

K a r n a f

New member
אחי!!! בוא לשיריון!

אני גם מתגייס ב26 לשיריון. עזוב אותך ח"יר. קבל סירטון מרעיל: mms://video.nrg.co.il/lib/2004/news/mark4.wmv

ויטאל

New member
בתור שיריונר וותיק

שגם לא רצה שריון תקשיב ותקשיב טוב תעשה הכל בשביל להשיג מה שאתה רוצה מצידי תיסע עד לבקום עוד היום ותדבר איתם (אני לא זוכר איך הם עובדים בבקום אני זוכר שהם לא עונים לטלפונים) בכל אופן אל תגיע למצב שבו אתה מתגיס ב26 כי זה אחרי גיוסי החיר אבל אם כבר הגעת למצב הזה אל תתפנה ואל תפחד מצעקות ואיומים וכלא. בקשר לפלסר אל תבנה על זה בכלל אני היתי בגיבוש ולא עברתי והיו גם תותחינ שלא עברו. בקשר לשאלה שלך תשאל בפורומ סדירים הם מבינים יותר

ויטאל

New member
בתור שיריונר וותיק

שגם לא רצה שריון תקשיב ותקשיב טוב תעשה הכל בשביל להשיג מה שאתה רוצה מצידי תיסע עד לבקום עוד היום ותדבר איתם (אני לא זוכר איך הם עובדים בבקום אני זוכר שהם לא עונים לטלפונים) בכל אופן אל תגיע למצב שבו אתה מתגיס ב26 כי זה אחרי גיוסי החיר אבל אם כבר הגעת למצב הזה אל תתפנה ואל תפחד מצעקות ואיומים וכלא. בקשר לפלסר אל תבנה על זה בכלל אני היתי בגיבוש ולא עברתי והיו גם תותחינ שלא עברו. בקשר לשאלה שלך תשאל בפורומ סדירים הם מבינים יותר

samata

New member
רק שאלה אחת...

מה הקשר בין הקב"א שלך לזה שאתה "רק" בשריון? ממתי לגולני או גבעתי או נח"ל צריך יותר קב"א משריון?

למעלה