שלום לכולם!

The Sunshine18

New member
שלום לכולם!

הלילה הזיתי שאני נהיית יותר ויותר קלה ומרחפת במיטה. נבהלתי מאוד ואחרי שהשתחררתי בכוח מההזייה לא הצלחתי להזיז את הגוף שלי במשך כשתי דקות. זו לא הפעם הראשונה שאני הוזה הזיות מהסוג הזה ולאחר מכן מקבלת שיתוק. קרה למישהו?

dorke991

New member
לי אתמול ב 3 בלילה

זה קרה לי וכן זה מפחיד זה נקרא שיתוק שינה... את יכולה לקרוא על זה בקצרה כאן.

silverhawk

New member
בסרגל שבראש הפורום

או פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=27

The Sunshine18

New member
קראתי את המאמר,

והופתעתי לגלות שאצלי התופעה הפוכה. חלמתי כמה פעמים בחיי חלומות צלולים, והחלומות שהובילו אותי לשיתוק שינה-אלה החלומות שבהם אני חלומת שאני קופצת מהחלון, מרחפת וכדומה. המשותף לכולם הוא שאני מבינה שאני חולמת, שולטת על מהירות הנפילה/רחיפה וברגע הנחיטה על הקרקע, אני ישר מתעוררת ובכמה מהמקרים גם מקבלת שיתוק שינה. השיתוק שינה האחרון שהיה לי עליו ספרתי בהודעה הקודמת היה החזק ביותר והמפחיד ביותר. הפחד היה כ"כ חזק כיוון שהעניים שלי היו פקוחות לגמרי ובכול זאת הצלחתי להזות שאני ממש מרחפת מעל המיטה.דווקא ההזייה הזו לא הייתה צלולה, כיוון ששאלתי את עצמי האם החוויה אמיתית או לא. מיד לאחר שהשתחררתי מההזייה חשתי הפוך לגמרי-מקלה כנוצה הפכתי לכבדה ומשותקת, מה שהוסיף לפחד לגבור.

silverhawk

New member
זה קורה די הרבה

ההלם של ה'מוות' בחלום, מוביל פעמים רבות להתעוררות.

Sea Urchin

New member
קרה לי כמה פעמים

בחלק מהן חשבתי "רגע, אז מה אני כן יכול לעשות? אמממ... אני עדיין נושם." ונראה לי שההתרכזות בפעולת הנשימה הביאה אותי להתעורר.

silverhawk

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!
תראי, שיתוק שינה זהו אמנם תהליך שיכול להלחיץ, אך חשוב לזכור שמדובר בדבר טבעי לחלוטין. מומלץ לנסות ולנצל אותו לצורך יצירת חצלולים. לשאלתך, לא יצא לי לחוות את התחושה שציינת, אך מדובר בדבר אינדיבידואלי ביותר.

למעלה