שלום לכולם

שולמית 1

New member
שלום לכולם

לא היתי כאן הרבה זמן ויש כאן הרבה הודעות..לא קראתי את כולן כי ממש אין לי כוח אז תסלחו לי.. בטח מאוד התגעגעתם אליי והרגשתם בחסרוני.. טוב בקשר למה שעברתי אני רק יכולה לאמר לכם שהיום אני ממש לא מתלהבת ממנו חוץ ממני יש עוד כמה שדלוקות עליו וזה ממש לא מתאים לי אומנם הוא נחמד והכל אבל זה לא בשבילי.. תגידו שמעתי המפגש נדחה ליום חמישי..זה נכון?? יש בעיה שאני אגיע?? אני מקווה שאתם לא כועסים עליי שלא הייתי כאן.. שלכם שלומית

jess ועוד

New member
שולמית כמה טוב שבאת

האמת היא שהיית ממש חסרה וביום חמישי את יותר ממוזמנת ניפגש אצל ניקול תשלחי אליה מסר עם טלפון והיא תחזור אליך יאלללה צ´או

@@

New member
שלומיתהההההה

ברוכה השבה, ולמה שנכעס??????. כל אחד ועיסוקיו, כמובן גם את מוזמנת ליום חמישי, תשאירי הודעה באישי לניקולי בצירוף הנייד שלך והיא תסביר לך, מה איך וכמה. יום נפלאאאאאאאאאא באהבה ריקי

ניקולי

New member
שולמית חמודה

אני מאוד שמחה שאת כאן..ואני גם מאוד שמחה שהגעת למסקנה שהגעת אליה וזאת מאחר וזה הגיע לך בזמן לפני שתפגעי.. למען האמת??? לא היית ממש חסרה כאן..ממש לא הרגשנו בחסרונך (אני אוהבת לאמר את האמת מצטערת).. אבל מה שכן נשמח אם תבואי למפגש.. ממש בכיף..עכשיו תראי כל אחד צריך להביא משהו אכיל (את יודעת משהו לאכול).. ובכן זה יהיה על תקן פסטלים וסיגרים וחומוס ופיתות ועוד הרבה דברים טעימים.. נדמה לי שחסר קצת חמוצים מה דעתך?? תשאירי לי טלפון ואני אתקשר אלייך.. לילה טוב לך ניקול*.. נ.ב. ממש לא היית חסרה כאן!!

ליאור 30

New member
ניקולי את ממש רעה לא יפה איך שאמרת

לה אני בטוח שהיא נפגעה ממך תבקשי מהר סליחהההההההההההההההההה

GALI02

New member
נעים להכיר../images/Emo13.gif

היי שלומית! רוצה תקציר בכתב על מה שהלך פה כשלא היית? בגדול ניקול התחתנה(פעם שנייה) החתונה ביום חמישי דברים מוזרים קורים פה בזמן האחרון, חתונות על ימין ועל שמאל,,,אל תשאלי

ליאור 30

New member
חחחחחחחחחח גילי יש לך טעות

לא ניקולי מתחתנת ריקי מתחתנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ניקולי

New member
ליאור נשמה

תשמע אני אוהבת לאמר את האמת..אפילו שזה פוגע אבל מה לעשות אני לא צבועה ואתה יודע את זה .. חוץ מזה מה כבר אמרתי שהיא לא היתה חסרה כאן,? כתבתי לה גם שאני שמחה שהיא כאן כי אני שמחה שכל אחד מגיע לכאן..וזהו!! ואני מאוד אשמח אם היא תגיע לחתונה שלך (א.. סליחה למפגש)..אני מתה לראות איזו בחורה בת 24 הולכת עם הוריה ובכפיה. זה הכל!! ניקול*

GALI02

New member
כן הבנתי את זה כבר

התבלבלתי קצת. רציתי לכתוב ריקי ויצא ניקול. בכל אופן שמעתי שהכל בוטל אז אולי ניקול עכשיו תסכים לקחת אותך מהצד...

למעלה