שלום לכולם!!!

avi01

New member
שלום לכולם!!!

שלום לכולם: קודם על עצמי: אני בן 18 וכבר מזה שנתיים שאני מתנתב במשמר ארחי. אני בייחידת כוננות, וגם סגן מפעיל אק"ם באשדוד. יצא לי לראות המון אירועים במהלך השנתיים האלה מסתם להסיעה שוטר הביתה (שקורה המון) ועד התאבדות או פציעת ירי. עכשיו נמשכתי לשניי כיוונים שונים והם: בילוש, ותנועה. ולשאלות למען הכניסה לפורום הם: 1.מה צריך כדי להכנס לאחת מהיחידות האלה (בהתנדבות)? 2.לגביי תנועה מה רמת הדיוק של המכשירי מהירות שלהם לדוגמא: ממא"ל-KR11? (היחידי שאני מכיר איזה עוד יש ואיך הם עובדים גם יהיה נחמד)? ממני אבי מלול

ישראל28

New member
א-עיברית טובה לקרוא ספרים ולעשות -

הגהה על מה שאתה כותב לא תזיק (ביקורת בונה -לא להפגע -במבחני אישיות לבילוש -גם להתנדבות יתכן מאוד שגם הדברים האלה נבדקים ,כל שכן בגיוס למשטרה לעבודה . ב-עשית סלט ירקות :) KR-11 זה הראדר הישן והיחיד שהיה מסוגל לתת חיווי כאשר הניידת בתנועה - .למיטב ידיעתי הוא כבר מיושן ולא קיים או מופעל במתנ"א מאז שעברו לממל"ז /ממא"ל . ממא"ל מולטונובה F6 מותקן בניידת או על עמוד - מצלמת מהירות ,עובדת על קרן דופלר - קבועה במקום , מצלמת והנהג מקבל את הדוח והתמונה חודשים לאחר מכן ממל"ז - אקדח לייזר - מוריד את הרכבים במקום - אינו מצלם או מקליט חייבים ליזור על רכב -לכוון ומייד להורידו וקצת מסוכן להפעלה לשוטרים ....

avi01

New member
טוב.....

שלום לך: מה הכוונה שלך בהגהה שלי? מה רע בה? בכול אופן אני לא חושב שעשתי סלט מהסיבה הפשוטה שאפילו בתופס "הזמנה לדין וכתב אישום" היה רשום למטה בדף תחת השם דו"ח מכשור היה אופצייה לסימון של ממא"ל- KR11, ממל"ז -LTI 20-20, וממא"ל מולטנובה F/6 כך שאני יודע בוודאות שלא עשיתי סלט אלה אם כן כותב/ מחבר הדוחות טעה חחח. אבל סבבה אם אתה אומר אני לא מתווכח על מה שאני לא יודע! אני רק שואל את מה שאני לא יודע! בתודה בכול זאת על התשובה השמח להמשך... ממני אבי מלול

לישראל28 -

שלום לך, אם אתה יודע אז תענה במקצועיות, אבל אין לך כל סיבה שבעולם "לרדת" על האחר, האם חשבת שהשואל עולה חדש ? ואולי יש לו בעיות של דיסלקציה מסוג כל שהו? תכבד אחרים-ויכבדו אותך.

ישראל28

New member
חלילה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חלילה !!! תשימי לב למה שכתבתי !! מדובר היה בסך הכל בעצה טובה .. לעיתים אנשים פשוט כותבים מהר וגם לי זה קורה ולא מבצעים הגהה על מה שכותבים ונאמר "חיים ומוות ביד הלשון " וזה דבר שמאוד מייצג את מי שכותב בפורום ורמתו האישית . לא התכוונתי לבעלי דיסלקציה שכמה מהם שמו אותי בכיס הקטן גם בלימודים אקדמיים ו/או עולים חדשים אלא פשוט לשים לב ולראות -לפני שעושים שלח - מה כתבת ואיך זה נראה ואם טועים לא להתבייש שניה אחרי זה לתקן חלילה אם מישהו נפגע -אני חושב ש גם הכותב הבין זאת כך ולא נפגע ..

שירןן21

New member
הבנת הניקרא.. ? ../images/Emo13.gif

אוקי אז גם שאני לא יעליב בטעות אני צוחקת.. לא הבנתי מההודעה של ישראל שהוא מנסה להעליב , להפך מנסה לתקן.. בכל אופן אהבתי את ה"תכבד אחרים ויכבדו אותך"

תמירוש19

New member
אבי לא ידעתי שאתה

הסגן של אירה/ממן... וואלה כל אחד בבסיס הזה מחליט שהוא סק''מ... שישיות וחנש''ים רצים פה חופשי בבסיס הזה

avi01

New member
אני לא בטוח מי.....

אני לא בטוח מי אתה אבל... אם אני חושב נכון אז סבבה. אתה מוזמן לישאול את אירה וממן ואתה תראה שהם יענו לך אותו דבר אני סק"מ עוד מהתקופה של בלה שזה אומר קרוב לשנה וחצי אחי תתעדכן!

תמירוש19

New member
תמיר יוסף אומר לך משהו?!

סק''מ מהתקופה של בלה זה יפה... מתי בדיוק יצאת לקורס?!....אם אני מהתקופה של בלה רציתי ולא יצאתי...

benzvie

New member
אבי 01 שלום

1. כדי להתקבל יח' התנועה אתה צריך להיות בעל רישיון נהיגה ולא נהג חדש גיל 21 ואם אתה עתודאי יכול גם פחות 2. KR11 כבר לא קיים במישטרת ישראל מזה לדעתי 10 שנים לפחות היום מתשמשים בממל"ז (מד מהירות לייזר) והא מדויק מאוד רק מה בתי המישפט הולכים יותר מידי לקראת הנאשמים (עבריני מהירות) והורו להפחית 5 קמ"ש מכל קריאה

avi01

New member
הבנתי....

הבנתי תודה.. אז זה אומר שפשוט לא הורידו את הדגם ממכתבי הזימון או שהוא כן עדיין זמין כשאין להם (למשטרה) עם מה לתפוס? חחח

למעלה