שלום לכולם

אסף klod

New member
שלום לכולם

החלטתי להצתרף לפורום אחרי עיון קצר והתרשמות עמוקה:) בתור בן 13 אני רק מתחיל את הידיעה שלי בנושא הפינק פלויד אני בטוח שתמצאו בי בן שיחה מעניין למרות גילי ועכשיו לשאלה לא מזמן ראיתי את הסרט (לא האלבום הסרט) the wall ויש לי כמה שאלות בכללית לפורום 1.כיצד הסרט גרם לכם להרגיש 2האם נהנתים מהסרט 3.האם מפריעה לכם העובדה שהסרט הטור והאלבום נוצרו בין השאר פשוט כי הפלוידים היו מרוששים,והיו צריכים את הכסף ושאלה אחרונה לי אלכים....בוב גלדוף המגלם את פינק לא שר את השרים..למרות זאת בשני החלקים של in the flesh נראה כאילו הוא שר וקשה לי להאמין שפשוט הדביקו את קולו של ווטרס על ההקלטה כלומר גלדוף עצמו מבצע? זה הכל אני מניח תודה מראש על תשובות:)

The Walrus

New member
אז ככה

הסרט די מעאפן לדעתי. לא ממש אהבתי אותו. in the flesh הוקלט מחדש במיוחד בשביל הסרט, שבוב גלדוף שר את השיר במקום ווטרס, לכן הקול שאתה שומע בסרט הוא של גלדוף. ואגב, אני בן 14 אז זה לא ממש משנה. גיל לא משנה פה.

רשום בפרופיל שלך שאתה בן 19 ../images/Emo4.gif

כניראה שיש לך בעיה חמורה במתמטיקה שגורמת לך לחשוב ש-19 ו-14 זה אותו דבר... מערכת החינוך קורסת.

The Walrus

New member
דקה

אתה אשכרה רשמת בכרטיס האישי את האמת??
סתם, האמת שאין לי מושג למה זה כתוב שם. וכן, ברור לי ש19 זה לא אותו דבר כמו 14, אלא פשוט החזקה הרביעית של 14

אסף klod

New member
אם כך אני מעביר את גלדוף למעמד

חצי אלוהי על הביצוע המדהים של השיר צר לי שאין לנו אותן דיעות:(

Inis mor

New member
לא ידעתי שזה גלדוף שר...

(..מרגישה לא מעודכנת כרגע...) אני אקשיב שוב בבית. באופן אישי אני נורא אוהבת את גלדוף, בוא נגיד שפחות בתור אמן אלה יותר בתור גבר עם אומץ שמעז לשנות משהו בעולם! ...וגם כי הוא נראה אחלה בלי גבות
... לגבי השיר-קצת מאוכזבת שזה לא ווטרס האמת.

The Walrus

New member
בדיסק זה ווטרס

בגירסת הדיסק ווטרס שר. פשוט זה לא היה נראה טוב מבחינה תיאטרלית שיראו את גלדוף שר והקול של ווטרס יבקע מגרונו - אחרי שבכל שאר הסרט שמעו את הקול הרגיל של גלדוף - אז הם החליטו להקליט את השיר מחדש, עם שימוש במוזיקת הרקע המקורית.

Inis mor

New member
הבנתי את זה-אני מאוכזבת כי

המקור (הדיסק)-לא נשמר גם בסרט. כל היצירה היא של ווטרס, והיא נקשרת לי עם ווטרס. אבל לא נלך על זה לרבנות.

../images/Emo45.gif

לדעתי, קטעי השיא של הסרט, הם כאשר גלדוף שר. ובעיקר כמובן בפעם השנייה.

אסף klod

New member
ועדיין משום מה....לא הצלחתי

למצוא את שמו ברשימת הקרדיטים לביצוע עוד אחוזים לווטרס....

ImriSama

New member
דווקא אני לא אהבתי את הביצועים שלו

הוא שר את שני האין דה פלאשים בצורה זוועתית.. לדעתי לפחות, לא מתקרב לאיך שווטרס שר את זה בקלטות של האלבום. הוא יותר דיקלם את זה משר את זה, ועשה את זה בצורה מעצבנת.

orata

New member
:)

הסרט גרם לי להרגיש שמישהו החליט להרוס את "The Wall" ולהדגיש את הבעיות שלו. הסרט לא ריגש ולא הצליח להגיע למקומות שהאלבום הצליח להגיע אליהם. לא נהניתי מהסרט (יש מישהו שבכלל יכול להינות ממשהו כזה?). אבל אני מאמין שהכוונה הייתה האם אהבתי את הסרט. אז כמו שכתבתי למעלה, לא אהבתי אותו והרגשתי שהוא פשוט וידאו קליפ ארוך. חוץ מזה, הפריעו לי ההעדרות של hey you והביצוע של גלדוף לin the flesh. העובדה שThe Wall יצא בשביל להרוויח כסף לא הפריעה לי.

למעלה