שלום לכולם

ybenor

New member
שלום לכולם

אממ רציתי לשאול שאלה חשובה....לפני יומיים בערב קיבלתי מכה חזקה בראש מדלת של ארון.. בול בשפיץ... באמת שאני לא יודעת איך הצלחתי.... אז ככה מאז כל הזמן כואב לי הראש גם במכה וגם בהכל ויש לי סחרחורות וחולשה ולפעמים בחילה ובקיצור אני מרגישה זוועה וזה לא עובר למרות שעברו כבר כמה ימים... הכאב גם במכה עצמה לפעמים עולה ולפעמים יורד אבל תמיד שם... אז רציתי לשאול אם זה נורמאלי או שצריך לעשות משהו עם זה... ואני לוקחת כדור נגד כאב ראש 3-4 פעמים ביום..תודה רבה!!! ועוד משהו מאוד קשה לי להתרכז בלימודים.. סדרך כלל אני תלמידה טובה שמבינה בלי בעיה הכל ועכשיו אני לא קולטת כלום אז השאלה אם כדאי לנוח בבית לתת לזה לעבור או ללכת לבצפר ולנסות להבין.. תודה!!

hgkr17

New member
ללכת לרופא ודחוף!

אמנם זה שעברו כמה ימים מאז די מעודד אבל אין לי כוונה לעודד אותך- לכי להיבדק. נשמע שאת סובלת מכאבים- מדובר בדיי הרבה כדורים ליום,בעיקר אם בדרך כלל את לא לוקחת בכלל. סחרחורות ובחילות אחרי מכה זאת אומרת שצריך לבדוק מה הולך שם. זהירות מארונות :)

moran f

New member
ממש אין מה להתעודד

זה הרי ממשיך. ובפעם הבאה, אם זה ככה (בחילות והקאות וכל הכיף) - לא לחכות את הכמה ימים האלה.

ybenor

New member
הלכתי לרופא.. הוא אמר שהכל בסדר

ושזה רק מכה ושהכאבים יכולים להימשך גם חודש... מה לעשות? אני לא יכולה עם הכאבים האלה חודש... וגם אני לא מצליחה לעבור יום לימודים מסכן.. מה לעשות?

harhanegev

New member
אני רק מזכיר כלל חשוב מאוד:

כדורים נגד כאב ראש, גם אם הם ללא מרשם, יכולים להזיק, במיוחד בכמויות גדולות ובנטילה רצופה (כמה זה כמויות גדולות וכמה רצופה? אין לי מושג, אני לא רופא ולא רוקח). ידועה ומפורסמת למשל סכנה לכבד, ואני בטוח שאת לא רוצה להיות עם כבד של אלכוהוליסט גוסס רק בגלל שלא רצית שיכאב לך הראש. לכן, אני ממליץ בכל מקרה לפנות לרופא/ה, ועד שתראי רופא/ה לפחות לאח/ות או לרוקח/ת, כדי לא להגיע למצבים מסוכנים. לא מזמן היה כאן בישראל ילד קטן שכמעט מת ממנת יתר של אקמול.

ybenor

New member
זה בסדר אני כבר מרגישה בסדר ולוקחת

מקסימום אחד ליום.. וגם כשהרגשתי רע לקחתי 4 פעמים ביום בהפרש של 5 שעות שזה בסדר לפי מה שכתוב...

למעלה