אמממ לפי מיטב ידיעתי והבנתי ממה שהלך פה עכשיו או מקודם יש להגיד, זו ענבר שמתחזה למישי חדשה תחת כינוי חדש ואממממ חן יודעת מכך, והן משתפות פעולה וכרגע ענבר חשפה עצמה והקנוניה התגלתה..,..
שלומ גמ אני חדש. יש לי בעיה במקלדת והי לו כותבת לי 'מ' סופית. אז אני מצטער עם יהיו אי הבנות. אני מאוד אוהב את אנג'לינה ג'ולי ומקווה שאני אצליח להשתלב פה בפורומ החמוד הזה. הנה תמונה מאוד יפה של אנג'לינה ומקווה שגם אתם תהנו ממנה! אה וגמ אני חדש פה... קוראימ לי שמואל ואני מאילת. אנא הקלידו את שימכמ אחרי הודעה זאת! ;1)
זהו את אנג'לינה... אני אומרת שאנג'לינה היא זאת בתמונה הגדולה מכיוון שכל הפורום מפוצץ בתמונות וחדשות עליה וכי ראיתי כמה סרטים שלה וגם כי זאת אנג'לינה ג'ולי...דההה והשניה כמובן וכמובן קיירה נייטלי שגם ראיתי סרטים שלה וראיתי מספר תמונות שלה....ואין כל מקום להשוואה בין השתיים ולכן אנג'לינה(בתמונה הגדולה) זאת אנג'לינה ג'ולי ובתמונה הקטנה זאת קיירה נייטלי(משודדי הקריביים למשל) עוד מישהו מסכים עם התיאוריה שלי?
הנה עוד אחד, "...אז אני מצטער עם יהיו אי הבנות..." ודי בואו נרד ממנו, ילד קטן בן 7, מה הוא מבין? למרות שהוא חצוף מחוצף כמו שחן נוהגת להגיד... ואמממ מקלל כמו מבוגר... מיהו חושב שהוא?