שלום לכולם

יוסי345

New member
שלום לכולם

אציג את עצמי גרוש בן 36 אין לי ילדים \ אני בעל מיפעל גדול יש לי הרבה מאוד עובדים יש לי בית גדול בצפון הארץ .יש לי המון חברים אבל אני מרגיש לבד .החיים שלי מוזרים אני עשיר חתיך בלי ילדים ואין לי אהבה אמיתית. לא יודע למה אני כותב לכם אתם נישמעים אנשים נחמדים האים אפשרי להצתרף אילכם

ואיפה אתה בכל ה"עושר" המוקלד הזה?

ואיך אפשר להרגיש בודד כשיש מסביבך כל כך הרבה חברים ו"רכוש"? אכן עולם מוזר..........

מצוטטת

New member
מוזרה משהו.........

הווירטואליה......... אה?

אצלך מסתבר...{ואצלה שם}

ככה אתה כותב...בכולאופן או שאתה מכחיש עכשיו את כל הכתוב שם...:))

shir61

New member
יש לי הכל ואין לי כלום...

"...אני בעל מפעל...,יש לי הרבה מאד עובדים...,יש לי בית גדול..., יש לי המון חברים..." "אין לי ילדים...,אני מרגיש לבד...אין לי אהבה" תחושה שיש לי הכל ובעצם אין לי כלום... יש כל מה שהרבה אנשים חושבים שהוא הבסיס לאושר ומסתבר שהחשיבה מוטעית... שמור על כל מה שיש לך, זה לא יזיק אבל... חפש את מה שלא קונים בכסף. כסף הוא מעטפת חיצונית ואמצעי חשוב(וכנראה שיש...) הרגשה טובה היא התוכן והמטרה... ואגב, לא בטוחה שיש תועלת בהמון (סתם) חברים, אולי עדיף מעט חברים (אמיתיים)...

ואללה

דברת על בדידות. קשה להיות שם למעלה בצמרת. מה עשית לאחרונה בעיניין החברתי שלך? מה עשית על מנת להכיר בחורה שתתאים לך? עכשיו שאתה פה...אולי תכיר יותר. דווקא יש לך נקודת פתיחה מעניינת...אך עדיין לא לגמרי בעייתית...

למעלה