שלום לכולם

ירין 22

New member
שלום לכולם

שלום ליושבי הפורום! אני לא נוהג לכתוב בפורום אבל החלטתי לחרוג ממנהגי ואני מקווה שזה יהיה פתח להמשך... אני בחור בן 25 שמתמודד הרבה זמן עם הנטייה עברתי הרבה בחיי כולל ניסיון לשנות את הנטייה יצאתי עם בנות והיו לי קשרים ארוכים וגם התנסיתי בקשר עם גבר. אני מוצא את עצמי היום יותר יציב אבל עדין מבולבל וקצת בודד. כל חברי יוצאים עם בנות ודי עולמם סובב סביב הדייטים ואני מרגיש תקוע מאחור. אני מרגיש היום שאני באמת יושב על הגדר ומחפש את דרכי אני לא מרגיש שנכון יהיה לפתוח בקשר עם בן או בת כי אני באמת לא קבעתי מה בדעתי לעשות...מצד שני חוסר בחירה כזה מאוד מתסכל ואני גם מרגיש קצת בודד אני לא מרגיש שייכות לחברי הסטריטים שלא יודעים על מצבי( ואין לי שום רצון לשתף אותם) ובחורים הומואים דתיים לרוב רוצים קשר ולא ידידיות ושיתוף שאותה אני מחפש כרגע יותר...אני שואל את עצמי האם מיציתי את הקשר עם בנות...כן אני נמשך אליהם בצורה מסוימת אבל לא מספקת ויש לי הרגשה פנימית שלא נתתי לזה מספיק הזדמנות אולי...מאידך הרצון שלי באמת לאהוב גבר דבר שחוויתי ב"ה בעבר אבל מפחיד אותי וגדול עלי על כל השלכותיו... חשבתי גם שאולי נכון לפתוח סוג אולי של קבוצה (קבוצת תמיכה) של אנשים שנמצאים עדיין בלבטים שלהם ולא נסגרו ובחרו... ובאמת נפתחים ...האם משהו שמע על דבר כזה או רוצה לארגן? (אמנם בעצת נפש יש דבר כזה אבל עדיף אולי לא ללכת דרכם) שמחתי לשתף מעט ממחשבותי ותודה רבה לכולכם....

סבבב

New member
מחר יש מפגש...

אכרגיל - אסף זהבי הוא המארגן. מחר (7.8) ייתקיימו פגישה ודיון עם חבר שהוא כמונו הומוסקסואל גאה ואחותו שמאוד אוהדת את מצבנו. וגם ל "ערב חברים חדשים". בפגישה יתקיים דיון על דרכי ההתמודדות עם מצבנו בחברה הדתית. נא לאשר הגעה אצל אסף בפלאפון מספר 7809585 = 050. או במייל: [email protected]

ירין 22

New member
מפגש

סבבב שלום! אני מודה לך שאתה מזכיר את המפגש מחר אבל זה לא ממש מה שחיפשתי...חיפשתי קבוצת תמיכה קטנה של אנשים מתלבטים ולא איזה ערב דיוני שכבודו במקומו מונח...:) אז אין בתשובתך לצערי מענה....

ירין שלום , ישנה קבוצה לעזרה עצמית

ירין שלום מה שלומך? זה אסף. ראיתי הודעתך ובקשתך . ישנה קבוצה לעזרה עצמית ( ז"א קבוצה לתמיכה) להומואים דתיים בתחילת דרכם פרטים נוספים בהמשך ההודעה אשמח אם תתקשר ונשוחח באהבה אסף. מועדון הסרט הסרוג הינו קבוצה תומכת להומואים דתיים בתחילת דרכם. פעילות הקבוצה הינה הקרנת סרטים תיעודיים בנושא ולאחר מכן דיון עם מנחה מקצועי בתחום העבודה הסוציאלית. הקבוצה הינה דסקרטית ופרטית מאוד, והדסקרטיות מובטחת ונדרשת. זמני הפעילות; הקבוצה נפגשת פעם בחודש, לרוב בימי חמישי בערב בדירה פרטית באזור המרכז. אורך המפגש הינו שעתים וחצי. גודל הקבוצה הינה של 7 עד 10 אנשים. וכאמור קהל היעד הינו לאנשים בתחילת הדרך. והעלות: חינם. מידע נוסף ניתן לקבל בפאלפון מספר 7809585= 050 . נשמח באם תפנו. כל טוב. אסף.

סבבב תודה על הזכרת המפגש.

סבבב תודה רבה על הזכרת המפגש חברים חדשים מוזמנים להצטרף באהבה אסף.

asishlos

New member
ישנו אתר מיוחד מאוד

שלום אסף ישנו אתר מיוחד מאוד להומאים שרוצים לשנות: www.minshlishi.co.il

למעלה