שלום לכולם!

שלום לכולם!

אז ככה... בשעה טובה חשבתי לחזור ולנסטת להוציא את הרישיון המיוחל! אז צריכה את עזרתכם ב"רענון" של כמה דברים.. קצת רקע: לפני 5 שנים התחלתי ללמוד נהיגה... ומה לעשות הייתי "צעירה"-17 וחצי ונפלתי על מורה מנייאק.. ( ולא כ"כ הבנתי שהמורה "מושך" אןתי ועושה עליי כסף" מאחלת לו שיהיה בלי תלמידים!!) שפשוט בחר לעשות עליי כסף... ואחרי 5 טסטים.. עזבתי את כל נושא הנהיגה כי הוא ייאש אותי... עכשיו 5 שנים אחרי אני רוצה לחזור...והפעם אני לא ייתן לאף אחד למשוך אותי..כי וואלה...אין לי כסף..(הפעם זה עליי).. יש לי כמה שאלות.... יש מקום שבו רשום על מס' הטסטים שעשיתי? האם אם אני יוציא טופס ירוק חדש..יהיה רשום בו על הטסטים שעשיתי או שהוא טופס חדש לגמרי? כמה עולה היום אגרת תיאוריה..? ניתן לשלם על האגרה מבלי להתחיל ללמוד אצל מורה? תודה לכולם!

lsd600

New member
כנסי.

דבר ראשון, אני הרבה פעמים שומע שאנשים אומרים: "נפלתי על מורה מניאק/ חרא/ נוכל/ רמאי...". מה זה "נפלתי"? בוחרים לכם מורה באקראי? אתם אלה שבוחרים אותו, אתם צריכים לעשות את זה בקפידה (מופנה לכולם, בגדול, לא רק לך), עפ"י המלצות חמות של חברים ובני משפחה, כך שלא יהיה מצב של רמאויות. לענייננו, שכחי מכל מה שהיה עם המורה הזה. המקום היחיד שכתוב בו מספר הטסטים שלך זה הטופס הירוק. אני מבין לפי דברייך שאת ממש רוצה לפתוח דף חדש. את יכולה להוציא טופס חדש ולא יהיה כתוב בו מספר הטסטים שעברת. אבל- תצטרכי לעבור שוב בדיקות רפואיות (כרוכות בכמה עשרות שקלים) ולעבור שוב תאוריה. אגרת תאוריה- 116 ש"ח. כן. ניתן לשלם עליה לפני התחלת הלימודים. התשלום הוא בדואר. בהצלחה.

למעלה