שלום לכולם!!

eden1313

New member
שלום לכולם!!

שלום..אני חדש פה.. שמי עדן ואני בן 14.. אני נמצא באקדמיה של אומניות במה על בתחום של השירה.. ויש מפגשים עם ריקי גל וכל מיני דברים.. קיצר אני צריך לבחור שיר ממחזות זמר ועוד 3 שבועות (בערך) יהיה לנו מופע עם השירים.. ואין לי שיר ממחזמר..ואני מחפש ומחפש ולא מוצא.. יש לכם שיר בשבילי.. רק חשוב שיהיה בשיר 4 דברים: 1. שיהיה של בן 2. ממחזמר מוכר כמו שיקגו, שיער, עלובי החיים, גריז ועוד..כאילו משהו מוכר כזה 3. שיהיה עם יכולות קוליות מרשימות ו4. שיהיה בעברית. זה ממש חשוב לי ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.. עדן..:)

Adidush888

New member
אם אתה מחפש משו מרגש

אז תקח את empty chairs and empty tables מעלובי החיים, כי זה שיר מדהים, ולפחות כל פעם שאני שומעת אותו אני לפחות בוכה... אבל יש עוד הרבה שירים...

eden1313

New member
אממ..

כה..זה גם מאוד חשוב לי שיהיה נעים כזה ומרגש..ולא משהו קצבי.. ותודה אני לא מכיר את השיר אבל אני יוריד אותו וישמע..אבל תודה בכל זאת.. ואם יש לך עוד שירים אז תגידי אל תתבישי..חח.. כמה שיותר שירים יותר טוב.. עדן..:)

eden1313

New member
יווו..

שמעתי את השיר הזה.. יוו..שיר ממש מקסים, יפה ומרגש.. אין אין אותו אני שר..חח תודה לך.. עדן..:)

Adidush888

New member
זה שיר מדהים

ואם שרים אותו כמו שצריך,ומכירים את הסיפור, אז אני אומרת לך שאנשיםיבכו... בהצלחה לך..

eden1313

New member
מה הסיפורר.???

אולי אני יצליח יותר לרגש ויותר להתחבר לטקסט.. תוסיפי אותי באיסיקיו..או שתרשמי בפורום.. תודה עדן..:) נ.ב. האיסי שלי 236135862

Adidush888

New member
הסיפור

הסיפור בגדול אתה לא צריך לדעת, הסיפור של השיר הספציפי הזה, זה מתרחש בזמן המהפכה הצרפתית, וחבריו של מריוס (ששר את השיר) ומריוס, הם מורדים, וכל חבריו נהרגים בקרב, ומריוס הניצול היחיד חוזר למקום שבו חבריו והוא בילו, ורואה את המקום ריק, ושר את השיר... שיר מדהים

netmaster1

New member
זה אחד מהשירים הכי מרגשים במחזמר

עוד המלצה מאותו מעלובי החיים יהיה "כוכבים" גם שיר גדול, שמצריך יכולות ווקליות. ואם אתה צריך דואט A little fall of rain הוא אחד מהשירים הכי טובים והכי מרגשים ששמעתי במחזמר

northenPurple

New member
יש לי כמה שירים בשבילך

לא כולם קלים ווקאלית, אבל הם כולם חומרי גלם שאפשר לעשות איתם דברים יפים: 1- שולחנות ריקים (עלובי החיים) 2- כלום לא יפגע בך (סוויני טוד)- מדהים לדעתי 3- יש מקום (קזבלן) 4- על גג העולם (אויטה) 5- דלת סגרו עליי (יוסף וכתונת הפסים) 6- רוצה להיות מפיק (המפיקים)

eden1313

New member
תודה לך..

אני יוריד אותם ישמע אותם.. תודה רבה רבה..

northenPurple

New member
אני לא יודע אם תמצא

לא יודע אם תמצא אותם ברשת בעברית (אני אפילו די בטוח שלא) אז אלה השמות שלהם באנגלית: 1- empty chairs at empty tables 2- nothing's gonna harm you 3-יש מקום 4- high flying, adoard 5- close every door 6- i wanna be a producer

eden1313

New member
בעברית יש לי את..

שולחנות ריקים..שיר מדהים.. ואת יש מקום זה יורד לי.. ואת השאר אני יחפש.. ותודה לך.. עדן..:)

julez

New member
סנדי > גריז

בהצלחה

idotu

New member
המלצה.

אז ככה. קודם כל, סנדי זה לבנות! כדאי לך לקחת את "גדל בשבילי" מ"חנות קטנה ומטריפה"...באמת אהבתי אותו. מה עוד? "מר. צלופן" - מ"שיקאגו" יש בו הרבה משחק. ו..."תסגרו את הדלת" מ"יוסף וכתונת הפסים" תהיה בחירה מצויינת. אני ממליץ לך לשיר באנגלית...זה יותר מרשים.

tommy walker

New member
קשקוש

אין שום דבר "יותר מרשים" בלשיר באנגלית. רושם מקבלים מהדרך שבה אתה מבצע את השיר בכל מיני קריטריונים של איכות קולית, הגשת שיר, רגש וכו'. שפת השירה לא מרשימה אף אחד. מה בדיוק ירשים בזה? שהוא יודע אנגלית? חחח יופי לו.. אז? מה זה משנה?

julez

New member
סנדי זה לא לבנות>

"סנדי, את רואה שאני אומלל התחיל נחמד, עכשיו לבד, זה לא נחמד בכלל לב אוהב, לב דואב, קורא: חזרי אלי-יאי-יאי חיי לא חיים בלי סנדי" זה נראה לך שיר לבנות?!

idotu

New member
אה אופס.

חשבתי שזה אופסלי דיבווטד. ו....ברור שזה יותר מרשים לשיר את המקור ולא איזה תרגום בעברית...לא קשור בכלל ליכולות הקוליות.

tommy walker

New member
מממ...

ברור שזה בכלל לא מרשים יותר לשיר את המקור... לא קשור בכלל ליכולות הווקאליות...

julez

New member
אכן אופס...

לדעתי אם למישהו יש יכולת קולית, לא משנה מה הוא ישיר, אם הוא ישיר טוב, הוא יעבור/יתקבל/יהיה מרשים.

למעלה