שלום לכולם

דיאנה1

New member
צודקת... לא חשבתי על זה מהכוון הזה

ואם כבר יחס לעולים חדשים, קשור בעקיפין, הנה כתבה נוגעת ללב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3298067,00.html עצוב לקרוא כל כך הרבה תגובות תוקפות ומצדיקות את העוול הזה.דמיינתי את הפגישה בין בר למורה החדשה שלו (שהתרחשה אתמול והיתה מוצלחת מאד, היא נראית מקסימה!) נראית ככה - "שלום בר, השם שלך לא אמריקאי, כדי שתשתלב מהיום נקרא לך בראיין..."

צאקצוקה

New member
אם כבר הכנסת תמונה אז אני יכתוב קצר

שהתמונה עדינה מאד למציאות. אני השכיבו אותי הרבה זמן לפני קשורה בחצי גוף תחתון. וגם בזמן המילה שצרחתי אף אחת לא חשבה לעודד ולהרגיע רק כולם רצו להסתכל מה היא עושה לי. והתמונה קצת משונה כי אין בנים שם רק בנות.

kseniali

New member
אני מאמינה

שלא בכל המקומות זה נראה אותו הדבר, אבל זה ממש כואב ומקומם. הקטה הוא, שלתינוקות עושים כאן אותו דבר - פשוט הם לא זוכרים ולא ממש מבינים, שההורים שלהם פוגעים בהם.

יש עוד אורגזמה

לא רק של הדגדגן. מוסבר בתורת הטנטנרה. הנה קישור לאתר של מורה מעולה בנושא. כמובן שיש עוד אבל אני לא יודעת להמליץ. וכמובן ספרים. לא ידוע לי על שיקום הדגדגן. צר לי על מה שעברת. @}

אני יכולה לצאת מדעתי מהתמונה

ולא מהקטע שהיא עוברת מילה. אם בוחנים את התמונה רואים ילד בן 10 גם מכסה לה שלא תדע מה עושים לה. אני חושבת לרגע ואומרת אם ילד בגיל כזה מתערב פירוש הדבר שזה דבר שבשיגרה ונעשה כלאחר יד. כמו איזה תרנגולת.

shapir1

New member
אכן, לא רק מה שהילדה הזו חווה זעזע

אותי, אלא כל התמונה כולה. הילד הקטן (כנראה אחיה?), שגם הוא מזועזע כולו, נאלץ לכסות את פניה בידיו, ופני האב והאם (אני מניחה?) שגם הם נראים מבועתים לגמרי ממה שנעשה שם
לקח לי הרבה זמן אתמול להתאושש מהתמונה הזו.

One Echoe

New member
סליחה.

לא יכלתי להתעלם מההערה שלך לגבי התרנגולת. לתרנגולת לא מגיע שיתייחסו אליה בצורה פחות טובה ממה שמתייחסים לנקבה אנושית. עם כל הכבוד, אני מבקש ממך לכבד גם את בעלי-החיים, ולא רק את בני האדם.

One Echoe

New member
מה בדבר:אל תאכלי עוף?

את חושבת שזה בסדר להתייחס לתרנגולת כמו שמתייחסים אליה?

One Echoe

New member
לא. אני לא חושב שאפשר לצפות

לאותה ההתנהגות ממך ומתרנגולת. באותה מידה שלא אצפה מאריה לא לאנוס או לפגוע בחלש ממנו. לעומת זאת, מבני אדם אני מצפה להרבה יותר, בתור אחד שיש לו בחירה חופשית תבונה ומוסר. חוץ מזה, ב"טבע" בעלי-חיים לא כולאים, מעוותים, מסרסים, צורבים, מכליאים, מעקמים, מובילים, חותכים ורוצחים באלימות בעלי-חיים.

למעלה