שלום לכולם

שלום לכולם

הרשו לי הפעם להיות קצת אישי. מחרתיים אני יוצא לעוד מאבק. בגילי המתקדם כבר "הספקתי" לאבד אבא במלחמת השחרור שבוע לאחר יום ההולדת השני שלי. לאחר מותו מצאנו את יומנו בו כתב בין השאר:" ידע יהושע כי יש לו אבא שנלחםלמען חזרה למולדת אחרי 2000 שנה.." בנתיים חלפו השנים המשכתי וקיימתי את צוואתו של אבי ז"ל אותו לא הכרתי , נלחמתי ב4 מלחמות ישראל ואף נפצעתי (צחוק הגורל בכפר קילה שעלה לכותרות במלחמה האחרונה.)שרתתי במילואים ככל שאפשרו לי (עד גיל 46 ביחידה קרבית) ומחרתיים אני יוצא לקרב לא פחות חשוב לטעמי אני וחברי יוצאים לשבות רעב עד שיחקרו עד הסוף את המחדלים המחרידים של המלחמה האחרונה הן במישור הצבאי והן באזרחי. ואני קורא לכם חברי לפורום בואו תמכו חייבים לעשות משהו לפני ש.. שלכם שוקי

איתיet

New member
כוכב תקשורת

כמכור לערוץ הכנסת, את מי ראיתי? את שוקי... ד``א איפה עושים שביתת רעב?

חאראם על הבריאות שלך שוקי.

בשביל מה אתה הולך לסכן את הבריאות שלך? לפי העבר הצבאי שלך כבר סיכנת את החיים שלך עבור משהו שלעולם לא יקרה לפחות לא בדור הזה ובדור הבא בטוח יעלם. בוא נלך לשיפודי ציפורה בבת ים עם בוש (לא הנשיא) ונרד על חומוס אסלי וסיכים של פרגיות נקנח בבירה ונבדוק איפה הכי כדאי להתנחל בדור הבא. אני הולך על אוסטרליה ומה איתך?

naty10

New member
קיויתי חשבתי שאתה צמחוני

תמיד אפשר לאכול זה דבר יום יומי ונחוץ אך מעבקו של שוקי חשוב לאין ערוך אין פה סיכוני בריאות יש פה הוצאת התיסכול שקיים אצל כל אחד מאיתנו על גלגל ההיסטוריה שחוזר על עצמו רק ועדת חקירה אמיתית חיצונית תבוא חשבון עם יוצרי המחדל וזה רק הסיבוב הראשון.ולגבי התנחלות חדשה סלובניה הכי טוב.

ומאיפה הגיעה אליך המחשבה שאני

צמחוני? האמת שאני לא אוכל בשר ואם כבר מעדיף עוף וגם במקרים בודדים. אבל בשביל שוקי אני מוכן לרדת על חומוס אסלי ביתי של ציפורה וסיכים של פרגיות ובירה קורונה.

אורן 55

New member
העצומה

חתמתי עכשיו על העצומה שהכנתם, אבל שתי הערות בעניין הניסוח: 1. אתם דורשים לחקור רק את המוכנות וזו טעות. צריך גם לבדוק את דרך ניהול המערכה ובכלל זה חוסר התיאום המזעזע בין המהלכים הצבאיים לבין המהלכים המדיניים. בגוף הטקטסט שצירפתם אתם באמת כוללים גם נושאים בתחום זה, אבל כל הכותרות מתייחסות רק להכנות מראש. זה עניין מאד מהותי וצריך לתקן! 2. ניכר שהטקסט נכתב בחיפזון. יש בו טעויות וצריך לעשות הגהה. (אני מוכן לסייע, אם צריך) בהצלחה! בלי ספק נדרשת עכשיו וועדת חקירה, אם כי זה לא מספיק. אתם הרי זוכרים כמה זמן חולף עד אשר תהיינה תוצאות. אורן

גל ים..

New member
השתגעתתתתתתתתתת בגילך??

שביתת רעב למי למה אסור לך מה פתאום.?? שוקי שלא תעשה שטויות אתה אבא וסבא ואתה לא צריך את כל הבלגן הזה.. חוץ מזה מה יעזור ועדת חקירה כולנו יודעים מי אשם אבל אי אפשר לעשות עכשיו בחירות אין לנו מספיק כסף לכך.. כתבתי רבות שאולמרט שיקר לנו,כתבתי המון על גורל עם ישראל,כתבתי על כך שאנחנו צפויים לעוד מלחמה... בבקשה נשמה אל תעשה שטויות,שלא יקרה לך משהו בשביל המטומטם הזה...

גל ים..

New member
שוקי אני אומר לך כמה מילים..

ככה מהלב מהנשמה שתבין קצת,אתה יודע היטב מה המקצוע שלי בשנה האחרונה ומה אני עושה ביום יום שלי. ישנם דברים שכתובים משמיים ואין מה לעשות בנדון,ניתן לעזור להציל אך בסך הכל קשה מאוד לנו כאנשים רוחניים להתעסק בפוליטיקה ולהפר גורלות. גם מי היה מאמין לנו שיגיע אסון כבד כזה,מי היה מאמין לנו שאנחנו יודעים דברים,ובעיקר לאור העובדה שיש כל כך הרבה שרלטנים בשוק שמנצלים את המצב לטובתם ולכיסם. אך לפני חודשים כתבתי על המלחמה הזאת שניתן היה למנוע אותה,לפני חודשים כתבתי שאולמרט הוא סכנה לנו ומעליו יש קופת שרצים שכל חברה תתבייש להכיר ולדעת שהוא בתוכה. אך כשאני באה לבחון את הדברים היום ואת המפה הפוליטית גם אם ביבי יבחר מחר בבוקר,לא נוכל למגר או להקטין את הנזקים שקרו בעקבות חבר מרעיו של אולמרט. וגם הרבה כספים יצטרכו להישפך על כל נושא הבחירות שאין לנו אותם כי אנחנו חייבים להתחיל משלשום להציל את צה'ל שלנו ואת הצפון. להזרים כספים דחוף לצה'ל כדי למנוע את האסון הבא. אין נשק אין אוכל שם אין שם כלום,והצפון חורבן לשמו,אז איך תוכל לצאת למסע בחירות עכשיו מאיפה הכסף ?? אמת נעשו מחדלים חמורים מאוד,אולמרט הקריב 156 אזרחים וחיילים על מזבח השגעון שלו ועל מזבח השקרים שלו כדי להסיט את דעת הציבור מהשחיתות והחקירות שלו,אבל כרגע הוא האיש שאנחנו צריכים להעיר אותו כדי שלא ישן שוב בעמידה וייהה מוכן למלחמה הבאה שהיא בפתח. האמן לי היא קרובה יותר ממה שנדמה לנו,ואני לא יכולה לפרט על כך אלא להתפלל ולהמשיך לקוות שמשמיים יבקשו עלינו מחילה סליחה וכפרה ולא נצא למלחמה שנית. לכן הכל אפשר לעשות בשכל אבל אל תסכן את עצמך בשבילו,כי מה שווה יהיה לי אם יקרה לך משהו או לאחרים בגלל האדיוט הזה??? האם חייך לא יקרים לך מספיק?האם להקריב גם את בריאותך וחייך בשביל האיש הזה??כמה עוד אנשים יצטרכו להקריב חייהם עבורו??? בבקשהההההה אל תעשה שטויות...

גורלה של מדינת ישראל נחרץ לחורבן

אם העם הזה בחר בקדימה סימן שהעם הזה אין לו שום סיכוי לשרוד במזרח התיכון. מדינת ישראל מוחזקת היום עיי אמריקה זה רק עניין של זמן עד שתושמד ותיעלם ממפת המזרח התיכון.

זה לא מה שרציתי

אבל מה שיצא ממדינת ישראל לפחות כפי שאני הכרתי בעבר לעומת היום זה בלוף אחד גדול שקר של מדינה שאינה מדינה יהודית שאיבדה מזמן את הריבונות שלה. לכן לטעמי עליה להיעלם מהמפה ומהר ככל האפשר. הרעיון להקים את ציון הוא רעיון חדשני קרדינלי שעדיין אינו נתפס בציבור הישראלי שיש לו זיקה עמוקה ליהדות ולמסורת ישראל ולכן היה כדאי כבר היום להקים את ציון ולהפרד ממדינת ישראל כלומר לבטל את האזרחות הישראלית ולקבל אזרחות ציונית שמשמעה הוא ציות לחוקיה של ציון ממשל עצמי צבא עצמי וכולו' וכול'. אפשר וניתן להתחיל בדרך מדורגת של אוטונומיה רוחנית כלכלית בטחונית שאחר כך תהייה למדינה חדשה ביו'ש ומשם התפרסות לעבר כל מקום ישוב או עיר שירצו להסתפח לציון.

גל ים..

New member
אז צריך להציל אותה ומהר..

אין לי דרכון זר ואין לי ארץ אחרת ורק כאן רוצה לגדל את ילדיי ורק כאן חשוב לי לחיות כי בארץ אחרת תמיד אהיה שונה ומוקצה,אולי לאדוני יש ויזה לחו'ל לי אין. וכמוני יש עוד רבים...בוקר טוב ישראל שלי.

הפתרון כפי שאמרתי להקים את ציון.

ציון תהייה ריבונית בעלת תוקף אזרחי ותושביה יהיו אזרחי ציון.

מעשה טוב ובמקום,אבל כרגיל

כשצריך לעשות חשבון עם אולמרט-אתם משתתקים. תגיד לי שוקי-הניהול הממשלתי-בטחוני של המלחמה,הגמגום,בלימת הצבא ההססנות,הצעד התימני,החתימה המטומטמת על הפסקת-אש כאילו-כן היו בסדר ???

shy-1

New member
איני רוצה להיות צבוע, ולהלהיב אותך

לשבות(כשאני אוכל בבית), אך אני מעריך את שאתם(אתה) עושים. ועצם הבדיקה לאחור(מוכנות), שאתם רוצים באמת לפתור ולתקן, ולא סתם לתלות כמו שהקקטוס מצווח כל הזמן. אז ללא צביעות: שיהיה לכם בהצלחה, מחזיק לכם אצבעות! ובקשר לדברים האישיים שכתבת, אני איתך בליבי.

iftach

New member
שביתה לו תעזור כלום !

יש לעורר את העם שישלח מכתבים, מיילים יצלצל לטלפונים, להביא להמפכה במחשבה, בגישה ובשיטת השלטון וההתיחסות לאמת ולעיקר.

למעלה