שלום לכולם =]

שלום לכולם =]

מממ אני רוצה להתחיל לגלוש ובשביל אני צריכה גלשן משומש. אני צריכה שתעזרו לי במידות כי אין לי מושג לפי מה זה הולך...אני גובה 1.67, שוקלת 59 משו כזה.. ודרך אגב...מזה אסטרודק..?! סליחה על הטיפשות חחח

PinkyRaSta

New member
אז ככה: ../images/Emo210.gif

את צכה גלשן בערך 1.85 מ' <לא פחות, אפשר יותר>, ושיהיה עבה.. יחסית. אסטרודק זה הגומי באיזור האחורי של הגלשן, איפה שאת שמה את הרגל האחורית כשאת נעמדת על הגלשן. הנה כנסי לכאן http://www.e4s.co.uk/image/surf-shortboard.jpg הדבר השחור למטה זה אסטרודק

lliioorr6

New member
שלום שלום!!!

תמיד טוב לראות בנות גולשות, חחח ועוד אמרת כמה את שוקלת יא אלהה.... גלשן זה כמו זיxxx כמו שיותר גדול יותר טוב(למתחילים) קני פאן בורד(שזה גלשן מעל 2 מטר עם חרטום מעוגל, עבה ארוך ורחב) ויהיה לך הכי קל ללמוד לגלוש, אבל הוא יקר ומה זה משעמם אחרי כמה זמן, זה כמו לגלוש על חאסקה, בעיקרון אם את רוצה ללכת לפי מידות את צריכה גלשן 1.80 מטר פחות או יותר(עדיף יותר למתחילה) כמה שיותר עבה וכמה שיותר רחב, בלי חורים!!! בלי סדקים!!! פיצוצים ושקעים זה בסדר כל עוד מתוקנים, שלא יהיה צהוב מידיי, את יכולה למצוא מציאה סבבה בסביבות 600 ש"ח , פאן בורד יעלה מעל 1000 ש"ח משומש במצב רע. אסטרו דאק זה מין משטח גומי קטן שמדביקים לירכתי הגלשן כדי לקבל אחיזה טובה, דבר טוב, שווה את הכסף(לא חובה) רוב הגלשנים המשומשים שתמצאי כבר יבואו עם זה, צירפתי תמונה של הגלשן ה ח ד ש שלי שתראי מה זה אסטרודאק(הגומי האדום שחור למעתה) צריכה עוד עזרה פני במסרים

למעלה