שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה פה בפורום אני טסה לספרד ומנסה לגלות מתי (אם בכלל) יש הופעה של אלחנדרו סאנז. מכיוון שאין פורום של אלחנדרו המלך, ניסיתי פה. האם מישהו יכול לעזור לי?

עגייב

New member
הלוואי..

אישית אין לי מושג...אבל אולי תנסי לכנס לאתר שלו..אם יש לו בכלל אתר באנכגלית..אם יש לו הופעה אז בטח רשום שם.. מממ יש כאן בחורה בשם לוסייה אולי היא תעזור לך..היא בקטע כזה של לטינית ועניינים..היא גם תוכל לעזור לך בקטע של האתר אם אין כזה באנגלית... בהצלחה

AGEDA

Alejandro Sanz ha acabado su gira נגמר מסע ההופעות של אלחנדרו סאנס,ובאתר שלו לא מפרסמים את החדש http://www.portalmix.com/fanmix/alejandrosanz/agenda.shtml Alejandro Sanz compartirá escenario con Juanes en un concierto benéfico ההופעה האחרונה של אלחנדרו שהייתה בלוס אנג'לס במאי,מופע הצדעה תרומה לקולומביאנים בכל העולם, זה נועד לפתוח לאנשים ת'עיניים ולעזור לעם הקולומביאני שכרגע סובל, האומנים שהיו שם: קרלוס ויוס לאורה פאוסיני,לואיס פונסה חואן לואיס גררה ריקרדו מונטנר אנה גבריאל אורגן על ידי חואנס שנהיה השגריר החדש של האיידס בעולם...

זה נראה שאת בקטע של קולומביה

אני הייתי שם לפני כמעט שנתיים ונהניתי מכל רגע. מתה לחזור. אולי אני אעשה את זה. מאיפה הזיקה לקולומביה?

נולדתי שם

אני נולדתי בעיר מדג'ין,אמא הדודים והבני דודים נולדו במדג'ין,המקור של המשפחה שלי מברנקיג'ה אבל אני ממשיכה לראות ת'עצמי כאנטיוקניה

עגייב

New member
ספרי עוד קצת על עצמך לוסי

למשל איפה בני דודים שלך עכשיו? ולמשל ממתי את מרגישה שאת אנטיוקוניה? ומה זה אנטיוקניה? ספרי כל מיני..דברים מעניינים מאוד.. ואם תעשי את זה בלטינית זה יהיה עוד יותר מויי כיף..

סבבה

יש לי מלא בני דודים :חלק בישראל-יהודים, מקסיקו אבא מקסיקני אינדיאני אמא קולומביאנית, מיאמי-חצי יהודים גם..קולומביה -אבא קולומביאני ממוצא אינדיאני אמא קולומביאנית יהודייה,וחודש הבא בת דודה שלי נטליה עולה לישראל עם בעלה היא בת 30+ ממדג'ין ויש לי כמה בני דודים בברנקיג'ה וסנטה מרטה שבצפון בוגוטה,והם לא ממש מכירים מקום אחר הם מהקולומביאנים הפטריוטים,שגאים במוצא ותולים דגלים של קולומביה שחושבים שאין כמו קולומביה ולא מוכנים לעזוב אפילו שגרוע שם ורוקדים ריקודים קולומביאנים כמו צ'מפטה וג'נטו קומביה סלסה מקאלי. קודם כל אנטיוקניה זה כינוי לאנשים שמגיעים מאיזור אנטיוקיה,נולדתי בעיר מדג'ין ואנטיוקיה למשל שאקירה נולדה באיזור הקוסטה והכינוי שלה זה קוסטניה זה שם האיזור הכולל כמו שפה יש את גוש דן,יהודה ושומרון וכו' לאנשים שנולדו במדג'ין יש כינוי: פאיסה מהמילה פאיס-מדינה,כלומר פטריוטים כמו שלאנשים . ולאנשים במדג'ין לדעתי יש את המבטא הכי כבד אבל המבטא שכולם צוחקים עליו כי מושכים את המילים יותר מדי והם נשמעים לפעמים כמו מסוממים או מפגרים אני מרגישה ככה כי נולדתי שם,רוב הזמן שלי בקולומביה גרתי שם,בברנקיג'ה גרנו כולה חצי שנה והספיק לי,קשה היה לנו לחיות שם,חם והלחות שם יכולה להרוג בנאדם... מדג'ין זו עיר מדהימה, גרתי בצפון מדג'ין בפינקה איזור של חוות, הכל שם ירוק מסביב יש הרים בגובה העננים מי שראה אלמד אותך לאהוב אז החווה שם נראת כמו האיזור שממנו באתי,ככה זו מדג'ין זו עיר טרופית יש גשם אבל חם,אני אוהבת לרקוד צ'מפטה-זו מוסיקה ששייכת לעבריינים של קולומביה וזה בא מקרטחנה mi nombre es Lucía, yo nací en medellín, casi la ciudad principal en Colombia, yo utilizo para vivir en el agucatala, su la calle principal en medellín, el clima enmedellín está como Miami, hay la lluvia pero está al mismo tiempo muy caliente. utilizo para vivir en el barranquilla, yo no lo recuerdo, pero mi madre me dijo que ella no le gusta barranquilla porque su caliente , el apodo de las personas en medellin es: paisa- de la palabra: el país, yo tengo familia en estados unidos México, Brasil, Colombia a mi megusta la música colombiana, como champeta.vallenato.cumbia,bachata.salsa אממ אני אשים פה תמונות של המשפחה שלי :

חבר שלי סרחיו קמרגו

שהוא מקרטחנה אבל הוא למד בבצפר של בן דוד שלי והוא עלה לפה לפני שנתיים ונהיו חברים

THE ILLEGAL ONE

New member
אוף שכחתי את התוכן

ושכחתי מה רציתי לכתוב..אבל אני זוכרת מה רציתי לומר בערך.. שהוא חתיך!

מקיץ שעבר

אבל היה לנו פרידה בפסח בחופש וחזרנו לפני חודש וחצי-חודשיים והבעיה שהוא עכשיו עולה ליב' והוא בן 19 ואני מתגייסת עכשיו , השאירו אותו כיתות כי המורים לא המליצו לו לעלות בגלל שהוא לא ידע עיברית

למעלה