שלום לכולם!

cherry123

New member
שלום לכולם!

כמו ששמתם לב אני חדשה פה בפורום... הייתי בשתי ההופעות האחרונות שהיו בבארבי ופשוט היה מדהים... יצא לי לדבר הרבה עם אמיר, הוא אחלה גבר והוא אפילו נתן לי מקלות של דני חתומים מכל הלהקה (הבטיח וקיים). בכל מקרה, רציתי להציג את עצמי ולהגיד לכולם שלום.

ברוכה הבאה צ'רי לפורומינו הקט../images/Emo79.gif

איך היה לך כסף ל2 הופעות רצוף ? אה , את מהצפון ? טוב . ברוכה הבאה . לא ידעתי שאפשר לדבר עם אמיר ואיתי פנים מול פנים גם בבארבי , אני הייתי רק ב6 הופעות מאז פסח , ביום שישי היתה ההופעה השישית שהייתי , והפעם היחידה שדיברתי פנים מול פנים עם אמיר ואיתי (החתימות עם המחברת הלכו לאיבוד בכאוס השורר בחדרי) היתה בירושלים , רדפתי אחריהם באופן עצמאי , מהדרום החם של תל אביב , עד המעבדה בירושלים , ועשיתי מסע שורשים לשכונת בקעה . אחרי ההופעה . וזהו בערך .

eladi88

New member
ברוכה הבאה + ../images/Emo207.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אני נוסע לאילת....אז שיהיה לכם אחלה שבוע... שמרו על עצמכם..וקיבלתי ת'מקלות של דניייייייייייי!
זהו.

תהנה אעדיייייייי הפרסי השמן!!

אז סיכמנו ככה, רונה לי קונה לי כפכפים מגניבות מאילת מהשוק הכי שווה בעיר ואתה קונה לי אמ... אמ..צדפה יפיפיה מהים!! שיקשט לי עוד את המדף באמבטיה!! סיכמנו?!

nickless m

New member
הוא נתן לך את המקלות של דני?

עכשיו איך הוא יאכל סושי בעזריאלי?

Japoneza

New member
שלום שלום!:)../images/Emo110.gif

וולקאם!
אני עומר..תהני וזה..

אהלנוששששש!! ../images/Emo24.gif

מקוה תהני אצלנו בפורום ומקווה לראותך פה בין ההודעות.. יש לנו פה אחלה חבר'ה.. אם את רוצה נשמח לשמוע קצת על עצמך.. גיל
מהיכן
איך הכרת את בית הבובות
מה עושה בחיים
תרגישי חופשיייייייי!! אני מאיושקה וקבלי נשיקה
ממממממממממ
וווווו
אאאאא
ההה

irashady

New member
לינההההההההההההההההה

זאת אירה מההופעה(ות) היו אחלה הופעות! היה ממש כיף ומצחיק נדבר במסנג'ר כבר