שלום לכולם,

שלום לכולם,

לפני כמה שנים היתה סדרה על שתי תאומות ששונות אחת מהשניה, אחת סנובית וכו' והשניה סוג של בן כזאת.. יש פה מישו שזוכר מה השם של הסדרה או שיש לו תמונות מהסדרה? אם זה יעזור.. אני זוכרת קטע מהשיר פתיחה: "את סנובית מפונקת.. ואז יש גם קטע כזה למה לא תאכלי בריא וגם יותר נקי.. למרות כל השוני, תודי שאין כמוני בינינו קשר לא רגיל למרות המריבות, אנחנו אוהבות..." תודה מראש!

thumbelita

New member
התאומות../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

אחת בלונדינית בשם ליל ואחת עם שיער חום מתולתל בשם נלי.. אני יודעת שאור אזולאי דובבה שם ושהסדרה שודרה בחינוכית לפני 3-5 שנים... יותר מזה אני לא זוכרת ולא מצאתי כלום באינטנרט

porky169

New member
נצל"ש../images/Emo134.gif

מישהו זוכר שב96 הייתה ברכבת ההפתעות סדרה קצרה בשם השלישייה אלה היו 2 בנים ובת השיר פתיחה הלך בערך כך: "מי דומה למי? אנחנו שלישייה.... כל היום שמח שלישייה שלישייה כל כך מבדח להיות שלישייה" הסרטונים היו ממש קצרים איזה 2 דקות שבכל סוף פרק היתה בדיחה למשל היה פרק שהם ראו אישה בהריון אז הם שאלו את אמא שלהם למה היא כל כך שמנה? אז האמא אמרה להם שיש לה תינוק בבטן אז הם התחילו לצעוק עליה ולהעליב אותה ואמא שאלה אותם מה קרה אז הם אמרו לה:היא בלעה תינוק! או בפרק אחר אחד הילדים אמר שכשהוא יהיה גדול הוא יתחתן עם מרילין מונרו אז הילדים אמרו לו שמרילין מונרו מתה מזמן אז הוא הסתגר בחדר כל היום ואמר שהוא לא יצא לעולם ואז הוא יוצא עם עיתון ואומר:מרילין מונרו לא מתה אני אראה אותה היום בטלוויזיה!

thumbelita

New member
אני זוכרת!../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

זכור לי פרק אחד בו הם ניסו להוציא את הכסף מקופת חיסכון ולא הצליחו- ולכן הם שברו את הקופה.. ואז האמא שאלה: "עכשיו שהוצאתם את הכסף מה תקנו?" הם: "אהה קופת חיסכון חדשה"

למעלה