שלום לכולם

shayl86

New member
שלום לכולם

גם לי יש מעיין בלוג, וגם אני בפורום עיצוב - ואיה מזל טוב! מקווה שהפורום יצליח ! שי

שי, עמוד הפתיחה שלך מה זה מדליק..

אהבתי את האשליות.. :)) ולאיה, ובכלל לכולם כאן שיהיה מוצ´ו מוצ´ו מזלטוב על פתיחת הפורום.. מקווה שזו תהיה במה מעניינת לכל מי שיש לו יד ורגל בנושא הבלוגים והיומנים האישיים.. אני חושבת שאנחנו נמצאים על סף פריצתו של טרנד חדש (כן, כן, אני יודעת שיש כמה שהם כבר בכלל לא חדשים בעסק, אבל אני מתכוונת שרק עכשיו זה ממש תופס תאוצה ומתחיל לקבל נפח..) וזה צריך להיות נחמד לקחת חלק בשלבי ההתהוות הראשוניים של הטרנד הזה... אז שאמת שיהיה בהצלחה ...
חמדה

איה@

New member
היי חמדה - לך חכיתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אני מאד שמחה שאת כאן. אם אני לא טועה את בין ראשוני הבלוגרים בעברית, - אני צודקת? נו...איך ההרגשה לראות את הטרנד תופס תאוצה? הייתי מאד שמחה לקבל ממך עיצות ורעיונות, גם לגבי הפורום וגם לגבי הבלוגים - לטובת כולנו. הפלת אותי מצחוק
באתר שלך קוסמוס, הסיפור עם הבורקסים - פשוט מגניב! כל כך אמיתי ונכון, והכתיבה שלך זורמת מצחיקה ומרתקת.
איה.

היי איה, אני שמחה שאת קוראת

במיקרו קוסמוס... תודה על האהדה.. :)) אני מוכרחה לתקן את הרושם שלך - אני לא ממש מהראשונים שהתחילו בלוג או יומן... אני רק נסחפתי אחרי המאסטריות רחלי ואילנה... ראיתי את הבלוגים שלהם, ונהייתי ירוקה מקנאה. נשבעתי שלא אנוח ולא אשקוט עד שיהיה לי גם, והשאר זה היסטוריה... עדיין אני מפגרת בהרבה אחריהן, לפחות בעניין העיצוב (נושא שבו אני אהבלית מוחלטת..). מכל מקום, אני יותר משמחה לראות את הטרנד צובר תאוצה ואת הקהילה הזו מתחילה להתגבש וממש נרגשת להיות חלק ממנה..

איה@

New member
חמדה - אני קוראת גם קוראת../images/Emo70.gif ../images/Emo63.gif

ואת מצחיקה אותי עד דמעות
בכתיבה הצינית/הומוריסטית/חכמה שלך. שלחתי לרחלי ואילנה מייל - אני מחכה להן גם בציפיה גדולה....! אני יודעת שהן היו לפניך, אבל מבחינתי אתן השלישיה הפותחת
בסיס ומקור השראה לכולנו. אם יש לך קשר איתן, תלחשי להן באוזן שאנחנו כולנו מחכים להן. כיף לי, ואני נרגשת כמוך, לראות את הגיבוש בהתהוותו. יש לי מיליון וחצי שאלות אליך. שאלתי את דניאל שאלה - היא מופנית גם אליך. תציצי בה.
איה.

איה@

New member
שי - גם אני אהבתי../images/Emo146.gif

את מסך הפתיחה שלך, אוטוטו אתפנה "לחרוש" קצת באתר שלך גם
תגיד, בין איזה עולמות אתה מקשר באתר שלך?
איה.

shayl86

New member
תודה לכולם... אני כבר מתחיל לאהוב

את הפורום!
אז ככה - את העולמות של כולם... יש כל מיני סוגים של אנשים ולכן צריכים לקשר אותם יחד, ושקוז עושה את זה... תודה רבה גם על המחמאה על מסך הפתיחה... שי!

למעלה