שלום לכולם

ליאוריש

New member
שלום לכולם

ידעתי שיש פורום לסקראבס אבל לא חשבתי להצטרף....לא יודע למה עכשיו אני כן מצטרף.... אני מאלה שרואים בארץ את הפרקים של העונה ה-4 למרות שראיתי את רוב הפרקים בדיוידי להשכרה...פרקים מצויינים אפשר לומר! דמות אהובה: ג'יי-די-הוא מלך....אין מה לומר זהו מקווה לכתוב כאן כמה שאוכל....וזהו ליאור

steelwater

New member
ברוך הבא!

אני שמחה שהחלטת לכתוב בסופו של דבר בפורום. הייתי שמה לך סמיילים אבל תפוז עושה לי בעיות חחח! ספר לנו קצת על עצמך.

ליאוריש

New member
תודה....אין לי כל כך מה לספר....

אבל אני יכול לומר שסקראבס זו אחת התוכניות המצחיקות והמיוחדות שיש ואני מקבל מחר את הדיוידי של העונה השנייה הזמנתי אותו מחו"ל איזה כיף המטרה: להשיג את כל העונות כדי שיהיו לי בבית...

steelwater

New member
חחח זו גם המטרה שלי

את העונה השנייה יש לי וזה ממש כיף. ולספר זה בן כמה איתה, מאיפה וכ"ו.אתה מוזמן לספר אבל אתה לא חייב.

Angelus

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

מה נשמע? אין סיבה לא להצטרף אלינו, זה לא שאנחנו פורום של 40 איש. אנחנו בערך 10. והיד עוד נטוייה.
המפ.. כן.. בקיצור, מאיפה השכרת את הדי.וי.די?
מה דעתך על אליוט? יותר חשוב.

ליאוריש

New member
היי תודה

השכרתי את הדיוידי מהאוזן השלישית בת"א יש להם את עונות 1-3 להשכרה לא מתורגם כמובן. אבל כיף להעביר סופשבוע של סקראבס... אליוט-חמודה לאללה היא הכי הורגת אותי שהיא מדברת בגרמנית מוגזמת כזאת ראיתי ראיון איתה אצל קונאן והיא דיברה שם גרמנית...והיא תמיד מגזימה בביטויים וזה מצחיק לאללה היא מטורפת אבל יפה לאללה...... הכי כיף היה כשהיא וג'יידי היו ביחד..... כי שניהם פסיכים.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo176.gif

כן אליוט באמת ענקית באמת.. אגב אני אכולת קנאה על הדי.וי.די.. אז.. מאיפה אתה ? בן כמה? מה עושה?
עדי

ליאוריש

New member
ברוך הבא הכוונה חחחח

21 ת"א כרגע לא עושה כלום... בדיוק היום קיבלתי את הדיוידי ועוד לא חנכתי אותו....

זה בסדר..

אתה לא חייב לחנוך אותו . אתה יכול להביא אותו לי וזה יהיה גם בסדר גמור , אפחד לא יכעס..
עדי.

למעלה