שלום לכולם!

Devil Kid

New member
שלום לכולם!

מישהו יכול להפנות אותי בבקשה לאתר שיש בו תרגום לשירים בעברית? עדיפות לדיסקים הראשונים שלו
Encore כבר ממוסחר

Envenom

New member
היו פעם פה בפורום...

לצערי, זו הפרה של זכויות יוצרים לפרסם את התרגום כאן
אבל אולי מישהו אחר מכיר אתר עם תירגום לשירים שלו

Devil Kid

New member
אבל

אם כותבים את השם של היוצר אז זה בסדר, לא? בכל מקרה אני מבין אנגלית אבל יש מספר מילים שאני לא מבין וחשבתי שיהיה נחמד לקרוא את התרגום בעיברית

Devil Kid

New member
אחלה! ../images/Emo51.gif

זה בדיוק מה שחיפשתי! למרות שהזה נשמע כמו עולה חדש אבל זה עדיין טוב
שלום ילדים! האם אתה אוהב אלימות? (כן כן כן!) רצה לראות לי מקל תשעה ציפורניים של אינטש דרך כל אחד מהעפעפים שלי? (א.ה. מה!) רצה להעתיק אותי ודוקא כמו שאני עשה? (כן כן!) (אם זה עובר על חוקי זכויות היוצרים אז אפשר למחוק... )

Envenom

New member
חחחחח כן זה נשמע די עילג ../images/Emo3.gif

היות וזה רק קטע קטן מהשיר, זה לא פוגע בזכויות יוצרים. התרגום הנורמלי יהיה: "היי ילדים! אוהבים אלימות? (כן! כן!) רוצים לראות אותי תוקע ציפורניים באורך תשע אינץ' לתוך כל אחד מהעפעפיים שלי? (הא?) רוצים להעתיק אותי ולעשות בדיוק כמוני? (כן, כן!)" רק הערה: השורה "Wanna see me stick Nine Inch Nails into..." זאת ירידה על להקה שקוראים לה Nine Inch Nails. שהיא דווקא לא כזאת רעה. בכל אופן, זה אובד בתרגום

KingpinEX

New member
גם שלך נשמע קצת עילג

"היי ילדים! אוהבים אלימות? (כן! כן!) רוצים לראות אותי תוקע מסמרים באורך תשע אינץ' לתוך כל אחד מהעפעפיים שלי? (הא?) רוצים להעתיק אותי ולעשות בדיוק כמוני? (כן, כן!)" למה חשבתם שזה ציפורנים?

Envenom

New member
אולי זה רק אני..

יש לי אובססיה לצפורניים
שמישהו ישאל את NIN אם הכוונה היא למסמרים או ציפורניים חחחחח

Envenom

New member
טוב

אז כפי שניתן לראות משעת כתיבת התרגום, זה היה בערך חמש דקות אחרי שקמתי... כן, אני קם ב12 ומשהו בצהריים. במקרה הרע. לכן, "לחקות אותי" לא עלה לי בראש, למרות שזה בהחלט התרגום המתאים ביותר. יש לי 98 סופי בבגרות באנגלית, וכאן אני מסיים את הטיעונים שלי.

Devil Kid

New member
:DThank you

This exactly what I searched! In spite of that this sounds like new immigrant but this still good

למעלה