שלום לכולם

הטייס41

New member
שלום לכולם

הייתי רוצה לגוון את הסקס אם אישתי וליקנות לה פוקט האם מישהי יודעת אם זה כף לאישה ? דני

../images/Emo68.gif

לא נכון, המוצר המחורבן הזה נמכר במליונים רק בגלל שזו תוספת נורא דקורטיבית לוויטרינה בסלון. מה שכן, זה בטוח לא כף לנשים ( למרות שגם מזלג או סכין זה לא - ניסית פעם לאכול עם סכום רוטט? ) מה נסגר עם השאלות פה לאחרונה?

שאלה לגיטימית../images/Emo88.gif

לפני מספר שבועות קניתי עם זוגתי פרפר אהבה (טבעת שמלבישים על הזין ובחלק העליון שלה יש חלק רוטט). חשבנו שזה יגרה את הדגדגן בזמן שאני בתוכה, חשבנו וחשבנו... בסוף הסתבר שזה אפילו לא מגיע לאזור הנרתיק
בסה"כ בנאדם נכנס לפורום סקס ושואל שאלה שהיא בתחום נושא הפורום - מה לא בסדר בזה?!

רציתי לקנות כזו טבעת פעם

מה ז"א לא מגיעה לאזור הנרתיק? היא אמורה להתלבש על הבסיס, לא? אז אם כולך בפנים, היא אמורה להיות קרובה לאזור הדגדגן או שאני טועה ...

את לא טועה, זה אחלה ../images/Emo45.gif

הגבר אמנם לא מרגיש הרבה אבל האישה כן
מומלצת דווקא הטבעת החד פעמית, היא עדינה יותר לטעמי (פחות מאסיבית)ויותר מרגישים איתה

חמסה חמסה חיזוק זיקפה!!

אני אגואיסטית ידועה לשימצה - כל תכולת מגירת ההפתעות היא בעיקר בשבילי, אז חשבתי להוסיף לשם גם את הטבעת.

offנועה

New member
פתאום נבהלתי... אני לא יודעת ../images/Emo12.gif

אולי זה בגלל השעה... והתעוררתי מחלום רע... ו... פשוט היה לי נדמה שדיברת על כאלה... טוב, את יודעת מה? לא חשוב...

למעלה