שלום לכולם!

Kfirwi

New member
שלום לכולם!

קוראים לי כפיר, בן 22. כהקדמה אני אכתוב כאן משפט אחד מתקשור מסויים ש"היה לי" אתמול- "שים שיר אור בלבך שיתנגן לך ביומך, וחייך יוארו פלא". ולמה אני מצטט זאת? לאחר שחשבתי על המשפט הזה, אז עלתה לראשי המחשבה , של לעשות מדיטציה עם הביטוי "ויהי אור", וכמו לשיר אותו שוב ושוב כמנטרה. מעולם לא השתמשתי בפסוק הזה, והאמת היא שהעדפתי שלא לעשות מדיטציות עם מנטרה באשר היא. בכל אופן, עשיתי את המדיטציה הזאת, וכמו שרתי בראשי שוב ושוב את הביטוי הזה, שברקע לפעמים גם נכנס "ויאמר וכו'.." עד ויהי אור, ומשם בחזרה.(תוך כדי גם דמיינתי שאני נשתף באור, ובורא אור, מוכל באור וכדומה..) עכשיו, אני מקווה שברור לכם שאינני כותב זאת כדי להחזיר מישהו בתשובה כאן. האמת היא שהיה לי צורך לשתף עוד אנשים במדיטציה הזאת, למרות שהיא לא מחדשת משהו מבחינת הסוג שלה, פשוט נהנתי מאוד לעשות אותה. ואחרי הכל, אנחנו האור הזה. אז שתהיה לכם שבת שלום, בתקווה שנהנה מהאור השלוו הזה שבכל מקום ורגע. כפיר

מוטי ש

New member
טוב,:)

מניסיון אני אומר לך,שום מדיטציה לא עוזרת כל עוד חשים,משום מה, צורך להתנצל כל כך הרבה.להסביר,לומר "האמת היא ש".להחזיר בתשובה,לא להחזיר בתשובה,זאת לא הנקודה.אני אמנם מבין שבפורום הזה ראית כמה אנשים מפחידים,שלא מוכנים להיות סובלניים למסיונריים,אבל עדיין זה לא אומר שעליך להילחץ..:) עזוב אותך מהחשבון הפנימי הזה,תהיה אור,תהיה שחור,תהיה אפילו חניבעל המצביא,אם תרצה.גם תהיה מסיונר.המילה מסיונר באה מהמילה mission,שפירושה משימה ואין בזה שום דבר נורא,באמת שאין.בני אדם שאין להם משימה מודעת בחיים,אינם בני אדם,הם סתם זומבים ללא מודעות.איזשהו צמח,אולי קקטוס בעציץ קטן.אתה יכול להיות גם מסיונר,אבל מסיונר אמיתי זה אחד שלא מתנצל,לא בא בטענות לאחרים כאשר לא מקבלים אותו,לא מתלונן ולא משמיץ אחרים,הוא פשוט מאוד עושה ועושה כמו הארנבים של אנרג'ייזר..:) עכשיו ראיתי בערוץ ההיסטוריה את מעלליו השונים של חניבעל בחייו.ממש איש של ייעוד מהמדרגה הגבוהה ביותר ולמרות שחיסל חיילים רומאים בכמויות שלא היו מביישות את כמות הבשר במפעל לייצור בשר בימינו,מעולם לא חש כל צורך להתנצל. למה שיתנצל?מה,הרומאים היו יותר טובים?הוא בסך הכל עשה את העבודה שלו ועשה אותה היטב.הוא עזר לרומאים להשתפר בטרם הפכו לאימפריה,כדי שאלה יוכלו יום אחד בפקודת האל היהודי הכל יכול להגלות את עם ישראל מארצו(כדי שגם הוא ישתפר ויביא באותה הזדמנות את הגניוס היהודי והלובי היהודי לכל מקום:) אז כשאלוהים אמר בפעם הראשונה "ויהי אור",האמן לי שהוא חשב גם עליו באותה רגע וראה "כי טוב".גם על נסראללה הוא אמר כי טוב,אז גם עם נסראללה אין לנו ממש כל בעיה,שלא תיפתר בקרוב או שלא. אז ברוך הבא,מתקשרים זה חומר שהוא נדיר אצלנו בפורום,ואם זה מתקשרים אמיתיים,אז בכלל יותר טוב:)רק קח בחשבון,שלפחות בפורום הזה,האנשים המפחידים יעמידו את נחישותך והבנתך "באמת" במבחן(זה כמובן יכול לעשות לך רק טוב,כי סה"כ כולנו אור וכוונתם היא טובה באמת:)

Kfirwi

New member
תודה לך! ../images/Emo13.gif

קראתי עכשיו את שכתבתי שוב, ובאמת אפשר לקרוא את זה להבין כאילו אני מתנצל או מחפש לקבל ביקורת על זה שאני כותב משהו
חחח.. זה מצחיק, אבל אפשר גם לקרוא את זה כך שזה פשוט סגנון הכתיבה שלי, או הניסוח שלי, של לנסות להראות למה אני אומר משהו ומאיפה זה נובע בי. וגם כאן, זאת יכולה להיקרא כהיתנצלות כפולה
ואז נשארת רק שאלה אחת- זה באמת חשוב לי\לך להיות צודק? אני יודע שלי לא. (לפחות לא כרגע
) דרך אגב, זאת חתיכת ברכה לשלום שכתבת לי, ומצד שני, מרגיש לי שפנית אלי כאיזו דמות מאוד ברורה לך, כאילו אני איזה טיפוס פחדן\מתקשר\שונא מלחמות\יפה נפש. והגבת יותר לדמות מאשר למה שבאמת כתבתי.. אני לא נכנסתי לפורום כדי לחפש אנשים "מפחידים" שיעמתו אותי עם עצמי, אם הייתי רוצה את זה הייתי מסתכל במראה ופותח בשיחה
. ואני גם לא נכנסתי כדי לדבר על המצב בצפון, כי בתכלס, להפריד את הכל ואז לומר שהכל אחד ולנסות לגרום לכולם לראות את זה כך- זה לא הקטע שלי. אני רק נכנסתי כדי לשתף לגבי מה שעברתי, כי הרגיש לי לשתף, זה הכל. לסיכום, אכלת פילפל? שתה מיץ.

מוטי ש

New member
פלפל,ההא? :)

חחח,לשתף,אכן,זה,ככל הנראה,אולי,דבר,שייתכן ויש בו תועלת בתנאים מסויימים. אם תישאר מספיק זמן נוכל להבין טוב יותר אחד את השני(או שלא)מבלי שנצטרך להסביר אחד לשני מה הייתה כוונתנו בכל הודעה שנכתבת. שוב,ברוך הבא!(יש לך,כפי שאולי ראית,גם קומונה של התפתחות רוחנית,שאחת ממנהליו היא אישה ממאדים.אתה מוזמן גם לכתוב שם.אפשר להגיע דרך החתימה או הכרטיס האישי.)

למעלה