שלום לכולם

tcom111

New member
שלום לכולם

שלום. רציתי לשאול מס' שאלות: 1. ראיתי בביקורי האחרון השדה, מישהו שמסתובב עם סגווי ועם פרצוף כועס. הוא שייך לביטחון? יש לו אקדח? 2. האחראי על הקבוצה שעבדה במגזר שעברתי בו (זה עם הקשר והעניבה) היה אחד שנראה לי שהוא עובד ממש טוב. אני רוצה למסור לו מפה תודה רבה על היחס האדיב וההתנהגות הנאותה. תודה לך, נמרוד ח. 3. איזה תפקיד יותר נחשב? זה שנמצא בתחילת התור או זה שנמצא בסוף התור? (פשוט יש להם מדים שונים אז חשבתי שיש הבדל). תודה מראש.

למה

שמישהו יטריח את עצמו ויכתוב פה הודעות סתומות כמו שלך? למה? ולמה לעזאזל אני עונה לך בכלל?

JuveFan

New member
צהוב יקר

1. כן, הוא כועס כי אין לו קביעות. 2. אני אמסור לו. 3. זה עם החולצה הכחולה שמכניס את התיקים למכונה.

t a m b a l

New member
מה נסגר?!

אחי, אין מצב שאתה לא חלק מהשדה עם ידע כזה נרחב בז'רגון (מגזר!?) האם זו דרך מוזרה של "האחראי על הקבוצה" נמרוד ח להחמיא לעצמו?!!

JuveFan

New member
אני איתך!

צריך לתפוס את ה"נמרוד ח" הזה ולהצליף בו!

JuveFan

New member
לא מספיק אכזרי

אני אומר בנוסף לתלוש לו שיערות מהעורף!

t a m b a l

New member
מה אתה משחק אותה?!

אמנם השם שלי כזה אבל אני ממש לא טמבל, נמרוד חלימי היקר.

JuveFan

New member
קבל את התנצלותי

לא חשבתי שאתה טמבל. סתם חשבתי שאנחנו פה משתעשעים. אז חדל השתעשעות וקדימה, כולם לעטות על עצמם פרצוף קודר ורציני.

tcom111

New member
תגובת נגד

דבר ראשון: רשום על השלט מגזר A, מגזר B וכן הלאה. תסתכל. דבר שני: נמרוד חלימי הזה ממש גבר, אבל לא הבנתי למה אחד הבודקים ששאל אותי שאלות אחרי שהתיק יצא מהמכונה, הזיע כל-כך. קראו לו אור מימון, או משהו כזה...

למעלה