שלום לכולם

Yaniv-DC

New member
שלום לכולם

תודה על מכתבי האיפה אתה לא ברחתי מחשב לא תקין ואין זמן לטכנאי גפן אני לא יכול לשוח לך מיל או מסר סליחה על הןדעה מרושלת זו דניאל תסביר להם מר יש י מבחןאז רק בשישי אני אוכל לכתוב כאןשוב אם מישהו יכול להעתיק הודעה זו לפורום אירוויזיון אודה להת בקארוב יניב

Gefen

New member
היי יניב...בוקר טוב...הכל בסדר?

יש מחשב? הכל תקין? תעדכן אותי מה קורה ... ושיהיה לכולנו יופי של יום..
גפן

Yaniv-DC

New member
הכל בסדר, חוץ מ...

חוץ מזה שבששת הימים הקרובים יש לי לסיים 3 ממ"נים ומבחן, לכבס, לארוז, לא לשכוח כלום, ולטוס, כשעכשיו כולם צריכים לעבור את ה-XRAY (התורים, התורים...). המבחן באנגלית אתמול היה קליל משהו. שרון1 - בקשר לשיחתינו בנושא, הקרוס עצמו קשה ומיותר להחליא, אך המבחן קל להפליא. אני בעבודה, הבוס בתדרוך של הרמטכ"ל לעיתונאים, אז יש לי קצת זמן מחשב. זה שבבית - עדיין חולה, אין לי זמן להתעסק עם זה. מה שכן - אין לי הסחות, ואשכרה אני מצליח ללמוד... דניאל ופנטום - תודה על העזרה באירוויזיון ענבל - כמו שאת מבינה, לא יכולתי לפתוח מסנג´ר איתך, כנראה לא יהייה לי זמן עד הטיסה לארץ... מורן - תודה על הנסיון לעזור, אני כנראה צריך טיפול רציני יותר. גפן - סורי... אבל הסיכום השבועי עלייך... אני אשתדל לשלוח לך מסר עם כמה דברים... יהייה היום יום עמוס כאן, כי יש כתבה למחר.. מקסימוש - חממי את המחבת! אני עוד מעט שם
כל השאר - להתראות בקרוב

ben_holland

New member
אני אמור להיעלב מזה שדוקא כשאני

נוסע לחו"ל אתה מגיע לארץ????????????

Yaniv-DC

New member
לא, אני אמור להעלב מזה שכשאני

מגיע אתה נוסע. למה? כי אני הודעתי חודשיים לפני הטיסה ש"עוד חודשיים אני מגיע, יי!!!" ואילו אתה? אתה פתאום ככה סתם, מבטל פסיכומטרי, לימודים, ובורח.
אבל אל דאגה, אני 3 שבועות בארץ, יש מספיק לכווווולם.

יניב - אל תבטיח דברים שלא תוכל

לעמוד בהם.. מנסיוני הדל - שלושה שבועות זה כלום, כל היום ריצות בין חברים ומשפחה, ועדיין לא מספיקים לראות את כולם. לנו היו ימים שראינו 4 זוגות חברים ביום אחד, בשרשרת של פגישות ואפילו ככה לא ראינו את כולם. אל תבטיח - ואף אחד לא יעלב.... וכמובן - תהנה, תהנה, תהנה (אל תשכח לאכול בורקס ושווארמה - לא משנה מה יגידו - בארץ זה יותר טעים). אפרת

Yaniv-DC

New member
כן, אבל...

כל המשפחה גומרים ביום אחד, עושים איזה ערב ביחד, כל הגייז גם ככה יוצאים לאותם מקומות שאני אצא, ולגבי שאר החברים - המעבר לחו"ל עשה לי יופי של סינון והגדרה מחדש מי חבר ומי לא... אבל, מקבל את דבריך - לא מבטיח כלום לאף אחד, חוץ מלמקסימוש שהבטיחה לבשל לי בחוטיני, ובזה אף אחד לא יכול להתחרות.
(אולי מרמלד בחוטיני?)

יניב הפלת עליי תיק...

ויש לי היום אורחים.... ובדיוק עכשיו התקשרו מהגן של נדב שאבוא לאסןף אותו מוקדם.. ובבית החגיגה בעיצומה.. בקיצור - קבלת השבת קצת תתאחר היום חברים..ואתכם הסליחה.... לכל המאוחר - זה יקרה בלילה בלילה שלי... אבל אשתדל שעוד קודם גפן

Gefen

New member
איזה כיף....איפה..בארץ??

או בדי סי? ומתי הם מגיעים לקנזס??

judyr

New member
איזה מזל שאין לי חוטיני.....

ככה לא צריכה לבשל לך יניבוש.... חחח

למעלה