שלום לכולם

maormp

New member
שלום לכולם

אני מחפש עם שותף דירה ריקה של 2 וחצי שלושה חדרים ברמת גן - גבעתיים. ההיצע פשוט דל , לא הרבה דירות שמתחילות מ 550 דולר עד ל 600 ויותר. ראיתי הודעה בפורום על מישהי שחבר שלה שילם 265 דולר וזה נראה יקר. אני כל הזמן שומע שברמת גן ב 250 דולר אין בעיה למצוא, ולוחות אינטרנטים מראים ההיפך? זה בגלל שאנשים לא סיימו חוזה עדיין? זאת הסיבה אולי?

avigailba

New member
אני אענה לך למרות החתימה

ותאמין לי שחשבתי על זה. אני וידיד שלי מצאנו דירה די גדולה ברמת גן ב650 דולר. המחירים ברמת גן נחשבים טובים ביחס למה שאתה מקבל - בתל אביב היית מוצא דירה פיצית ב650 דולר בעוד שברמת גן תמצא דירה סבירה פלוס ב650 דולר. כמובן שיש גם אזורים הרבה יותר זולים - 500 דולר. אבל לפי החיפושים שאני עשיתי בהומלס אין ממש דירות נורמליות (2.5 חדרים ומעלה) בפחות מ550$.

maormp

New member
אוקיי...

לא הבנתי מה קשורה החתימה שלי, אבל תודה בכל מקרה.

זאת אני שחבר שלה

ואכן ההיצע דל, והמחירים גם עולים בזמן האחרון. אנחנו מחפשים עכשיו דירה לשנינו באיזור השרון, איזור שחשבנו שיהיה זול יחסית לרמת גן, ועכשיו מסתבר שהביקוש מאוד גדול וההיצע קטן, לוחות המועדות מוצפות במודעות של "זוג מחפש דירה...", המחירים ממריאים לשמיים בטווח של חודש-חודשיים... ככה שהמצב גם קצת מחוץ למרכז לא הרבה יותר טוב. אוף
(השתמשתי בהודעה הזאת כדי לקטר קצת).

למעלה