שלום לשניכם
and welcome to the crystel maze! לא, רגע... פורום לא נכון. בכל אופן, מש"ת בשתי מילים - תאטרון מאולתר. תאטרון, כי אנחנו מגלמים דמויות. מאולתר, כי אין תסריט כתוב וקבוע, אנחנו ממציאים אותו תוך כדי המשחק. אדם אחד כותב סיפור, ממציא בדמיונו סיטואציה מסויימת, בין אם ברמה הבסיסית ביותר, "להרוג את הנסיכה ולהציל את הדרקון" לבין "אתם סוכנים ממשלתיים מיחידת עילית סודית ומשימתכם לגלות מי רצח את בתו של הנשיא" או "אתה סתם איש רגיל מימינו אנו שפתאום מגלה שיש "ק'תולהו וחברים" בעולם שלנו" או "אתה ערפד/איש זאב/רוח רפאים/ צייד סטייל ואן הלסינג ואתה מחפש ת'צמך בעולם" או כל דבר אחר העולה על דמיונו, המאוד קודח, של אותו אדם. (אני *מאוד* כללי פה) בכל אופן... אז ישנה הסיטואציה וכאן או שאותו אדם, הנקרא, באופן הגיוני, מנחה המשחק, (ידוע גם כ"שליט המבוך", game master, storytreller or dungen master) נותן לשאר האנשים במשחק דמויות מוכנות מראש לשחק שהוא עצמו המציא או שהוא נותן להם להמציא דמויות כל אחד לעצמו, המתאימות לאותה סיטואציה כמובן. (והמנחה משחק את כל הדמויות שהם נתקלות בהם במהלך המשחק) במהלך המשחק מטרת הדמויות להשלים את משימתם או לגלות מה משימתם ולהשלימה ובדרך ישנה סדרת היתקלויות ורמזים המסייעים להם, או לפעמים מתעתעים בהם, בהשלמת המשימה. (שוב, אני *מאוד* כללי) יש מאות שיטות, בהם אתה משתלב בכל סיטואציה העולה על דמיונך, (וגם כמה שלא, מואהאהאההה) בהם סוגי דמויות בהתאם ואוייבים בהתאם. (בין אם זה מחשב משוגע, אלים עתיקים, מפלצות מרובות מחושים או הממשלה שלך שלה אתה סוכן סודי ונאמן) ויש פה הרפתקאות און ליין שאתה יכול לקרוא, או אפילו להצטרף. ואתה גם יכול להצטרף לסשנים באזור מגורייך, פרסם הודעה פה, באחותנו בוואלה, בנענע, או בפורום מש"ת של "העמותה לקידום מש"ת בישראל" http://roleplay.org.il/phorum/list.php?f=1 מקווה שעזרתי, שיהיה בכיף... ר. -------------------------------------- "שלום, שמי רמשטיין ואני רול פלייר.... "אנחנו אוהבים אות... לתקוף! לתקוף! ..." ....כל פעם מחדש, הם לא ילמדו אף פעם... כדור אש!!