שלום לכולם

אממ לא, אבל זה דיי ברור

כמו בספר החמישי, שנשמע הרעש שהקפיץ אותו בפרק הראשון הוא ראה חתול בורח מתחת לאחת המכוניות ואחרי זה גברת פיג אומרת "מזל שהעמדתי את מר מיצי טיבלס על המשמר" אף אחד לא אמר שהוא חתול אבל מקשרים...

Pr0NgS

New member
אממ פליקס ופליציס זה שניהם מילים

בלטינית שפירושן 'מזל'.
אבל אולי גם...

yonico12344

New member
מצאתי עוד כמה

בינתיים יש לי 32. לא ראיתי עדיין מישהו שמתקרב למספר הזה

קל לתת מספרים...

תכתוב לנו את כל מה שיש לך... חוץ מזה יכול להיות שחלק לקחת מאלה שנאמרו פה...אז זה לא חכמה... תכתוב את כל מה שיש לך...אני יכולה להגיד שיש לי 40...זה לא אומר שיש לי.. סליחה אם עצבנתי אותך יותר מדי...יום רע אצלי...

yonico12344

New member
הנה בשבילך

היו שניים שלא חשבתי עליהם אצל The Last Phoenix אבל על כל השאר חשבתי לבד הנה הרשימה לפי הא-ב: 1. איניגו אימאגו (כתב את "אורוקאל החלומות") 2. ברטי בוט 3. בתחולדה בגשוט ("תולדות הכישוף") 4. ברודריק בוד 5. גודריק גריפינדור 6. גלאדיס גאדג'ון ("שתחיה. מעריצה ותיקה שלי") 7. גרגורי גויל 8. דדאולוס דיגל 9. דאדלי דרסלי 10. דיליס דרוונט (מרפאה ב"הקדוש מנגו" ומנהלת בהוגוורטס" 11. הלגה הפלפאף 12. וינדיקטוס וירדיאן (כתב את "קללות וקללות נגד") 13. ווילי ווינדרווישס (ההוא עם האסלות המתפוצצות) 14. טד טונקס (אבא של טונקס) 15. לונה לאבגוד 16. מינרוה מקגונגל 17. מורג מקדוגל (ממצנפת המיון בשנה של הארי) 18. סלאזר סלית'רין 19. סוורוס סנייפ 20. פליקס פליקיס 21. פנסי פרקינסון 22. פרוואטי פאטיל 23. פדמה פאטיל 24. פיליוס פליטיק 25. פופי פומפרי 26. פיטר פטיגרו 27. פירס פולקיס 28. פלוריאן פורטסקיו 29. פרנל פלאמל 30. צ'ו צ'אנג 31. קולין קריווי 32. רוונה ריבנקלו

כל הכבוד!!

אני חשבתי רק על איזה חצי מהם...אבל יפה שמצאת כל כך הרבה! עכשיו אני מרוצה...

למעלה