שלום לכולם.

galisko

New member
שלום לכולם.

ברצוני להחליף את 4 צמידי הרכב שלי,המידה הרצויה 195/65/15 אני מעוניין בצמיגים באיכות טובה אך לא מחייב שיהיו שיהיו מהשורה הראשונה של היצרנים הגדולים. הציעו לי צמיגים יפניים של חברת FALKEN בעלות של 1400 ש"ח מישהו מכיר אותם? למישהו יש ניסיון עם צמיגים של אונירויאל הגרמנית שנמכרים באוטו דיפו? הצעות אחרות יתקבלו בברכה. תודה רבה.

galisko

New member
אשמח אם תתן לי תשובה מפורטת יותר.

מי מהחברות שציינתי הם מהשורה השישית? יש לך הצעות אחרות במחיר דומה למה שקיבלתי? אשמח לשמוע הצעות אחרות בבקשה.

ophir28

New member
1400 ש"ח לפלקון- יקר

במחיר הזה תוכל לרכוש צמיגי "כניסה" של חברות מובילות (מישלין, דאנלופ, ברידג'סטון, יוקוהמה, ), או לחילופין לרכוש צמיגים ברמה של הפלקון, אך בסביבות האלפיה.

galisko

New member
תודה רבה.

אתה אולי מכיר דגמי "כניסה" ספציפים? כדי שאוכל להשוות מחירים?

הנה לך צמיג מעולה,

תנסה Bridgstone Turanza ER60. מדובר באחד הצמיגים הטובים יותר שיש בשוק עם תכונות ניהוג יוקרתיות, ממותג יפני עולמי מוביל (אם לא המוביל בעולם) ואמור להכנס לך ב 1400 לרביעייה. בדוק מחירים.....

galisko

New member
תודה אלון. האמת שהציעו לי אותו

באחת הפנצ'ריות העלות של 1700 ש"ח לרבעייה.

אין לי מושג לאילו פנצ'ריות אתה הולך

אבל במקום בו אני רוכש אותו המחיר הוא 407 ליחידה כולל מע"מ. או במילים אחרות 1600 ש"ח לרביעיה - אלא מה: שמקובל שם לתת על רביעיה עד 10% הנחה. מה שיכול (אולי) להוריד את המחיר עד כדי רק 1450 ש"ח (פלוס מינוס).

או קי, עכשיו בררתי

יש שם מבצע קיץ, המחיר הוא "רק" 350 ש"ח ליחידה (או במילים אחרות אכן 1400 ש"ח לרביעיה) והוא כולל מע"מ והתקנה. אחריות ל- 4 שנים ואפשרות ל-6 תשלומים שווים. לא תוכל לאמר שלא עזרנו לך

galisko

New member
תובה אלון אתה אחלה.

האמת אני מאיזור הדרום ואולי כאן המחירים קצת יקרים יותר? אני אמשיך לבדוק תודה בכל אופן על העזרה אם יהיו לך רעיונות נוספים אז בשמחה .....

galbo

New member
תתחיל בזה שלא תלך לאוטודיפו להצעת מ

מחיר לצמיגים אלא לפנצ'יריה. אני ממליץ על צמיגי אנטון ביפו רח' יפת לא זוכר מספר אוכל לבדוק. יחס טוב ומחיר עוד יותר טוב.

למעלה