שלום לכולם

טוויטי

New member
שלום לכולם

שלום לכל אנשי הפורום כתבתי פה פעם אחת והצגתי את עצמי ואז הפסקתי והיום אני מתחילה שוב. בתור התחלה אני אציג את עצמי מחדש כי בטח שכחתם אותי.קוראים לי יעל אני בת 19 סובלת מליקויי למידה וכיום חיילת.האבחון הראשון שלי נעשה בגיל עשר ואז גילו את כל הקשיים שלי.במהלך הלימודים בחטיבה ובתיכון קיבלתי הקלות רבות והצלחתי פחות יותר כיום אין לי בגרות מלאה בגלל שלא עשיתי את כל הבגרויות אבל יש לי הסכם עם התיכון שבו למדתי שברגע שאני מסיימת את שירותי הצבאי עניין של עוד תשעה חודשים בערך אני עושה את הבגרויות דרכם. חשוב לי לציין שיש לי הורים מקסימים ונפלאים שלא חסכו ממני שקל ושילמו כל השנים למורים פרטיים ולעזרה מתי שהייתי צריכה.עכשיו לבעיה שלי. אני משרתת בבסיס פתוח כפקידה של ראש מדור.הבעיה שלי היא שאני מתחילה לעשות משהו לא גומרת אותו ובנוסף מתחילה עוד עבודה.לדוגמא:אני מתחילה בעבודת תיוק לא גומרת אותה פתאום אני עוברת להדפיס.זו בעיה שקשה לי אתה מאוד.וגם יש לי בעיה של הפרעות קשב וריכוז כלומר קשה לי לשבת על הטוסיק הרבה זמן אני שומעת אנשים עושים משהו בחדר אחר הולכת לראות מה הם עושים הזמן עובר והעבודה שלי עדיין ממתינה.אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצות איך להתארגן ככה שאני אספיק לעשות את כל החובות שלי למפקד ולמשרד.ושכחתי לציין שבנוסף למפקד יש לי קצינים במדור שגם הם נותנים לי עבודה.אגב המפקד שלי לא יודע שאני עם קשיי למידה.רק ראש הענף שלי יודע את זה.בברכת שבוע טוב.יעל.

גילה בר

New member
טוויטי

גם לי יש קושי בסדר ואירגון וגם בעית זיכרון לא קטנה. אני עובדת בעבודה מאוד לוגיסטית וכדי לשמור עך סדר ועיקביות כל בוקר דבר ראשון שאני עושה זה רשימה מה צריך לעשות רשימה מסודרת עם מרווחים בין משימה למשימה (כדי שאוכל להוסיף הערות רלונטיות במשך היום) כל היום אני עובדת מול הרשימה , משתדלת לסיים משימה ,ברגע שזה בלתי אפשרי אני כותבת הערה בדיוק מה צריך לעשות בהמשך או איפה נעצרתי. חשוש חשוב בסוף היום למחוק את המיותר (מה שנגמר) להשאיר את הדף ליום המוחרת ואז למוחרת לכתוב אותו מחדש וכך חלילה. מקווה שעזרתי.

ברוכה החוזרת../images/Emo20.gifוהצעה

תכיני לך דף קבוע במחשב, שתהיה בו טבלה טור לטלפונים שיש לעשות, טור לעבודות ההדפסה וטור לשאר המשימות. רשמי שם כל משימה שאת מקבלת וכל בוקר החליפי את הדף, העבירי אליו משימות מיום האתמול שלא סיימת ותני להם עדיפות, למחוק מייד בקו מה שסיימת. כמו כן ארגני את סביבת העבודה, דאגי להקדיש חצי שעה בסוף היום לסדר את השולחן שלך, כשרואים שולחן מסודר יש נטיה לקשר אותו עם אדם מסודר, זה יעשה רושם טוב על המפקדים ורושם טוב הוא אף פעם לא דבר רע. אם יש לך משימה שדורשת כמה ימים סמני אותה בלוח שנה באדום כדי שתראי מתח את אמורה לסיים אותה. שימי לך צנצנת קטנה על השולחן ודאגי שתמיד יהיה בה פרח - זה סתם, בשביל ההרגשה הטובה. בהצלחה. אפרת

למעלה