שלום לכולם,

שלום לכולם,

אני נוגה ואשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות. חברה טובה שלי בהריון ולקחה על עצמה את גידול הילד לבד, מתוך ידיעה שהיא פשוט לא יודעת מי האבא (סיפור ארוך), אנחנו החברות הכי טובות בעולם ואני רואה עצמי שותפה מלאה לעזור לה ולילד שבדרך. השאלה שלי היא איך בעצם המדינה עוזרת לאם חד הורית?

סיוולה

New member
בלהבטיח הבטחות ולא לעשות כלום

יש כל מיני סוגי עזרה. שהיא יכולה לקבל מביטוח לאומי. אבל גדול. היא צריכה לעמוד בקריטריונים של עניה מרודה, חסרת השכלה, חסרת משפחה נורמטיבית,אם יש לה במשפחה נרקומנים, אסירים, רוצחים, גנבים, אז היא זכאית לסיוע של 100%, אם היא בחורה רגילה - היא צריכה לסמוך רק על עצמה, ועל הכוחות הנפשיים שלה והכלכליים שלה, ורצוי - שהיא תהיה קרובת משפחה של לב לבייב או נוחי דנקנר. ודרך אגב אני ורד = אני אמא חד הורית כבר 12 שנה, עובדת במשרה מלאה, גרה בשכירות, ולצערי אף אחד במשפחה שלי לא עבריין, אז כל מה שמובטח לאמהות חד הוריות בגדול, לא כל כך מגיע למטומטמת כמוני.

מדוע לא חסומים את סיוולה שמדברת

שטיות ופוגעת

עד כדי כך את אטומה? לא מספיק

כל התגובות שקיבלת ואת בשלך..., פשוט לרחם עלייך, כמה מרירות?, כמה זעם? ועל מה?, טפילה שרוצה לחיות על חשבון המדינה ובינתיים זה רק לעוכרך! אולי תעשי טובה, ותשחררי את הפורום מנוכחותך? בלאו הכי את לא תורמת שום דבר מלבד רוע, עין צרה וארס.

בניתיים את הרעה כאן אני חיה על

חשבון המדינה מה את אומרת יש לך שני ילדים נכים חוצפנית כמו הבחורה שכתבה לפניך לך יש עין רעה וארס

m i c h a l i

New member
שלום נוגה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להיעזר בקישורי הפורום ובשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול למעלה) נשמח לעזור באם יש לך שאלות נוספות

למעלה